Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΙΤΙΛΗΣ "ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ"






Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον ταλαντούχο επιθετικό του Παλληνιακού Παύλο Μπίτιλη για δυο λόγους. Καταρχήν να μάθουμε τι ήταν ο τραυματισμός του στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγ. Στέφανο την Κυριακή και κατά δευτέροις σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα.


"Είναι θλάση, θα χρειαστεί σίγουρα δύο βδομάδες αποθεραπεία. Όλο το ιατρικό τιμ του Παλληνιακού έχει πέσει πάνω μου για να είμαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτοιμος. Η ομάδα είναι το ίδιο ανταγωνιστική με πέρσι. Έχουμε  όμως μικρότερο ρόστερ, όμως υπάρχει χημεία και αλληλοκάλυψη θέσεων.
 Είχαμε ένα καταπληκτικό τριανταπεντάλεπτο με τον Αγ. Στέφανο κι αυτό δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Με την επιστροφή των Ελ Γκαμάλ και Σάμιου, θα έχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Δεν φοβάμαι τη Γ΄ Εθνική γιατί γνωρίζω τη δυνατότητα της ομάδας μας.. Βέβαια, τώρα άλλαξε ο προσανατολισμός μας. Στο τοπικό πηγαίναμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, τώρα θα πηγαίνουμε να μην χάσουμε τους αγώνες".

Έχει πολλά να κερδίσει και να ωφεληθεί κάποιος όταν ανοίγει κουβέντα με έναν κατασταλαγμένο παίκτη του επιπέδου, του Παύλου Μπίτιλη.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου