Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-3 (0-1)






Με το δόγμα "η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα", το Μπογιάτι Σίτι έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τέσσερις μικρούς και έπαιξαν με άμυνα μπετόν αρμέ (3-5-2), που σε φάση άμυνας γινόταν (5-3-2 ή και 5-4-1) πολλές φορές προσπαθώντας να χαλάσουν το παιχνίδι των Λύκων.

Στα άκρα Στίσι και Χίσο προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά. Στο 23΄ δυνατό σουτ του Χίσο, έδιωξε με υπερένταση ο Σαμαράς σε κόρνερ, η μπάλα πήγαινε στο γάμα της εστίας του. Στο 24΄ είχαμε το πρώτο τάιμ άουτ για νερό, ενώ στο 32΄ ο αρχηγός Αρκουμάνης μπήκε ανάμεσα σε Στίσι και Σαντριά και μπόρεσε έτσι να γλιτώσει σίγουρο γκολ για την ομάδα του. Στο 34΄ ο Σαμαράς με το πόδι νίκησε σε τετ α τετ τον Σαντριά. Στο επόμενο λεπτό 35΄ βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Παντελής και μπροστά από τον Σταματόπουλο δεν μπόρεσε να τον νικήσει καθώς ο γκολκίπερ απέκρουσε σε κόρνερ. Στη φάση του κόρνερ ήρθε το πρώτο γκολ για το Μπογιάτι, το εκτέλεσε ο Ράμα που βρήκε τον Λέγκα στο ύψος του πέναλτι να πηδάει ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά να παραβιάζει την εστία του Σταματόπουλου που ήταν και σκορ του πρώτου ημιχρόνου.





 Στο 55΄ ο Λύγκος βλέποντας εκτός θέσης τον τερματοφύλακα Σταματόπουλο με λόμπα κατάφερε και διπλασίασε τα τέρματα. Στο 70΄ φάση διαρκείας στα καρέ του Μπογιατίου, δεν μπόρεσαν οι Λύκοι με απανωτά σουτ να παραβιάσουν την εστία του Σαμαρά. Στο 71΄ νέο τάιμ άουτ για νερό. Στο 73΄ δεν μπόρεσε ο Λύγκος κάνει το 0-3 και να κλειδώσει το ματς, καθώς τον κέρδισε σε τετ α τετ ο Σταματόπουλος. Στην επαναφορά της μπάλας από τον γκολκίπερ βρέθηκε ξεμαρκάριστος ο Σαντριά και μόνος του προ του Σαμαρα, έστειλε τη μπάλα άουτ αντί να σκοράρει. Κάτι που πέτυχε στο 80΄ με διαγώνιο σουτ από τα πλάγια, κάνοντας σκορ 2-1 με αποτέλεσμα να ξανά μπουν οι Λύκοι στο παιχνίδι, ενώ το Μπογιάτι να φωνάζει για προηγηθέν φάουλ.

Τελικά τη λύση-λύτρωση έδωσε ο Ράμα στο 88΄, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 1-3. Το παιχνίδι ξεκίνησε με κράτηση ενός λεπτού σιγής σε μνήμη του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Καραθανάση και Τζαφόλια Δ.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας (90΄ Αμοργιανός), Παυλάκης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου (65'  Νταϊφώτης), Νάνος (80΄ Καπράλος), Στίσι, Χίσο, Σαντριά (89΄ Συμβουλίδης)



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Χριστοφιλέας) Σαμαράς, Χαρίσης, Μπουσάι (46΄ Μπότης), Λένγκα, Βενέτης, Τσέπας (65  Γιουβανέλης), Αρκουμάνης, Καλτσάς (72΄ Τζεμίλ), Λύγκος, Ράμα, Παντελής (63΄ Κότσι)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου