Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ









ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ






Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γενικό Γραμματέα του Άρη Βούλας Αριστείδη Γκουζιώτη, ο σύλλογος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

"Είμαστε πανέτοιμοι κι ανεβαίνουμε στη Νέα Μάκρη να αντιμετωπίσουμε τον Θησέας, μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τη βδομάδα που περπατάμε, ο κόουτς Τασσιόπουλος αφού έκανε το Δευτεριάτικο φιλικό με την Α.Ε Μοσχάτου για να δώσει χρόνο συμμετοχής στα παιδιά που δεν έπαιξαν, αλλά και στα παιδιά του εφηβικού, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα από τραυματισμούς ή απουσίες παικτών. Υπάρχει μόνο ένας παίκτης που πήραμε από τα Γλυκά Νερά του οποίου το δελτίο έχει μία διαδικασία για να εκδοθεί, κατά συνέπεια μόνο αυτός θα είναι απών".



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ







Ο Γενικός Γραμματέας των Πολιτών Νίκος Γκόριτσας μας ενημερώνει.


"Ο Αστέρας είναι έτοιμος. Οι προπονήσεις τις τελευταίες δύο μέρες έχουν γίνει με πολύ δυνατό αέρα και σήμερα που είναι μέρα τακτικής, το πρόβλημα μας είναι ο αέρας. Δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε σε καλή ψυχολογία και περιμένουμε τα Γλυκά Νερά. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί τα Γλυκά Νερά αν χάσουν θα μείνουν πίσω από νωρίς".



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ






Ο προπονητής του Παμπαιανικού Άρης Τσαγδής, μας ενημερώνει.


"Εκτός από τους στραυτεομένους οι οποίοι είναι ένα υπολογίσιμο θέμα, είμαστε εντάξει. Το παλεύουμε και πάμε να αντιμετωπίσουμε την Άνοιξη η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα κι έχει έναν ικανό προπονητή. Εμείς προερχόμαστε από ισοπαλία και θα επιδιώξουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ






Όπως μας πληροφόρησε ο προπονητής της Μάχης Αλέκος Σιδηράς,


"Έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση με τα Καλύβια. Είμαστε και οι δυο στους μηδέν βαθμούς, κατά συνέπεια και οι δύο μας πρέπει να ψάξουμε τους πρώτους βαθμούς μας. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, παίρνοντας τη νίκη για να μην είμαστε πίσω από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, πηγαίνουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε πάρα πολύ".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου