Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΟΙΞΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2-1 (2-1)






Πέρασε η Άνοιξη με ανατροπή βγάζοντας εκτός τροχιάς κυπέλλου το Μπογιάτι. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο φινάλε είχαμε την αποβολή του Τσιούμα για τους γηπεδούχους στο 96΄ με δεύτερη κίτρινη. Φάση για την οποία διαμαρτύρεται, όπως μας δήλωσε ο Θαλής Τσιριμώκος.

"Έγιναν επτά αλλαγές και από τις δυο ομάδες που μεταφράζεται σε τρία λεπτά καθυστέρηση. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και είχαμε φτάσει το 96΄. Ο Τσιούμας είπε στον Φωστέρη, που για μένα είχε άψογη διαιτησία, "έληξε το παιχνίδι", με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη και να φύγει για τα αποδυτήρια". 


Τα γκολ, στο 20΄ ο Κόσι το 0-1, στο 22΄ και στο 32΄ ο Δρακόπουλος με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη πρόκριση για την ομάδα του.


Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Κουτζιακουτζίδη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος) Μανουσάκης, Νικολί (75΄ Κοσμάς), Αλί, Ιωσήππου (46΄ Τσιούμας), Τρακάκης, Κυριάκης, Κατσέρης, Σοβάνοβιτς, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (89΄ Ζάβας), Μίχας (77΄ Νικολάου)



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Χριστοφιλέας) Μύρτα, Χαρίσης (76'  Λύγκος), Πέππας (56΄ Βουσάι), Λέγκα, Μπότης, Αλημπάς, Αρκουμάνης, Καλτσάς (72΄ Μασκάι), Αμπντουραχμάνι (72΄ Σκαφίδας), Ράμα, Κόσι

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου