Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Η Σταμάτα την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη εκντός έδρας επί του Πρωτέα, φτάνοντας αισίως στους 6 βαθμούς. Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική υποδέχεται τη Λαυρεωτική με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά ίσως κουρασμένη από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης. Η Λαυρεωτική προέρχεται από ήττα αφού δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι από τον Γέρακα, αλλά πιο ξεκούραστη. Βαθμολογικά απέχει 1 βαθμό από τη Σταμάτα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Γουργιώτη, Τσέλιο και ώρα 15:00.



Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ




Η Ατλαντίδα στην 5η αγωνιστική μοιράστηκε από έναν βαθμό με τον Εθνικό, αφού έφερε ισοπαλία εκτός έδρας στη Νέα Μάκρη. Βρίσκεται στην 8η θέση με 6 βαθμούς και σήμερα φιλοξενεί στο γήπεδο της τον Αυλώνα, που πήρε την πρώτη του νίκη επί της Αρτέμιδας εξαργυρώνοντας έτσι τους -3 βαθμούς στη βαθμολογία του.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Ντόστη, Πολίτη και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ




Η Αρτέμιδα δεν κατάφερε την προηγούμενη βδομάδα να πάρει το τρίποντο από τον Αυλώνα και παρέμεινε στους 4 βαθμούς. Η Δροσιά έφερε ισοπαλία με το Κορωπί εντός έδρας. Πήρε τον 1 πόντο και βρίσκεται στην 13η θέση. Βαθμολογικά είναι ισάξια με την Αρτέμιδα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Μετακίδη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.



ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Ο Πρωτέας δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από την Σταμάτα εκτός έδρας, παραμένοντας έτσι στην 14η θέση με 2 βαθμούς. Ο  Κάλαμος την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να έχασε από το πρωτοπόρο της κατηγορίας Κρυονέρι, όμως την Τετάρτη έκανε την έκπληξη κι έβγαλε εκτός τροχιάς τον επίσης πρωτοπόρο της Α΄ κατηγορίας Θησέα. Με ανεβασμένη λοιπόν την ψυχολογία σήμερα αντιμετωπίζει τον Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Λιόλιο και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου