Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΗΡΩΑΣ... Ο ΑΦΟΥ 1-1 (0-1)





Από ένα  βαθμό πήραν Καλύβια και Γλυκά Νερά που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε ο τερματοφύλακας των Πρασίνων Αφουξενίδης, ο οποίος είπε όχι στους Λύκους σε εκτέλεση πέναλτι του Κούτρου. Συγκεκριμένα, στο 65΄ ο Αφουξενίδης ανέτρεψε τον Κούτρο εντός περιοχής και εισέπραξε την κίτρινη, ο Κούτρος που το κέρδισε το εκτέλεσε αλλά ο Αφουξενίδης μπλόκαρε την μπάλα. Ήταν άσχημο σε εκτέλεση πέναλτι καθώς την μπάλα την έστειλε κατευθείαν στο σώμα του τερματοφύλακα και στο κέντρο της εστίας και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αφουξενίδης έκανε γιόμα που  βρήκε ξεμαρκάριστο τον Λάππα, ο οποίος με λόμπα κρέμασε τον εξερχόμενο Σταματόπουλο δίνοντας την ισοφάριση στην ομάδα του.





Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τα Γλυκά Νερά είχαν την υπεροχή και τα Καλύβια αμύνονταν παίζοντας όμως έξοχα την κόντρα με τους Λάππα και Αναστόπουλο. Στο πρώτο μέρος είχαμε δοκάρι για τα Γλυκά Νερά σε απευθείας φάουλ του Χίσο στο 15΄. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό. Τα Γλυκά Νερά μπήκαν δυνατά κι είχαν ένα δεκάλεπτο φωτιά. Άκαρπη όμως η υπεροχή, γρήγορος ο ρυθμός και πάνω κάτω η μπάλα. Μετά το 1-1 άνοιξε το παιχνίδι. Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο με συνέπεια οι δυο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς κι εντυπώσεις.





Τα γκολ, στο 30΄ ο Κούτρος το 0-1 και στο 66΄ ο Λάππας το 1-1.


Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ., με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Πολυχρονιάδη


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Σύρος, Μήτρος, Κωτσίου (50΄ Σταμάτης), Ντούνης, Αναστόπουλος (89΄ Χάϊδος), Λάππας, Πασχάλι (70΄ Δογάνι)


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Ρούσσος) Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας (85΄ Συμβουλίδης), Παυλάκης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι (87΄ Χριστοδούλου), Χίσο, Κούτρος (82΄ Καπράλος)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου