Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΣΕΦΤΕ Η ΚΕΡΑΤΕΑ 3-2 (2-2)






Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κεραυνός που νίκησε τον Παθιακάκη και κέρδισε τον Καλαβρό. Το πρώτο μέρος ήταν το καλύτερο του αγώνα. Έβρεχε γκολ σε ένα λασπωμένο τερέν. Τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και το σκορ να είναι 2-2. Ένα αποτέλεσμα που φαινόταν ότι θα είναι και το τελικό. Η αλλαγή όμως και η είσοδος του Καλαβρού στο 76΄ τόνωσε το ηθικό των γηπεδούχων καθώς τον έβλεπαν να καταθέτει αγωνιστικότητα και σθένος στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψυχολογικά, πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και το κατάφεραν όταν σε προσωπική ενέργεια του Γκαβασιάδη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του στο 82΄. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα κι έδωσε τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.





 Στο 87΄ μοιραίος παίκτης για τον Παθιακάκη ο αρχηγός του Κατσίγιαννης που μόνος του προ κενής εστίας, "κατάφερε" να βγάλει την μπάλα άουτ. Από τον Παθιακάκη σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Κατσίγιαννης και ο έμπειρος Λαζαρίδης.





Τα γκολ, στο 7΄ ο Μαγγανάς έκανε το 1-0, στο 9΄ ισοφάρισε ο Ανεζίδης για τον Παθιακάκη σε 1-1, στο 12΄ ο Βαγγέλι Ν. έβαλε μπροστά τον Κεραυνό κάνοντας το 2-1 και στα χασομέρια του πρώτου μέρους 45΄+2΄ ο Κατσίγιαννης έκανε το 2-2 για την ομάδα του. Στο 83΄ ο Γκαβασιάδης έκανε το 3-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.


Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Μετακίδη και Βλαχόπουλο


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Τσίκλος, Μαρμαράς (81΄ Στεργίου), Λιούμης, Μεγαγιάννης (66΄ Καλαβρός), Αναγνώστου (76΄ Καλαβρός), Μπούμπας, Μαγγανάς, Βαγγέλι Ν., Γκαβασιάδης (90΄ Βαγγέλης), Κοντογιάννης, Κατσίκης



ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου) Σπανός, Σαϊνης, Καψιόχας, Λαζαρίδης, Γκάτζιος, Μangalagiu (46΄ Αγγελίνας), Ανεζίδης, Κατσίγιαννης, Ξενάκης, Κωστένογλου, Γεωργαντώνης (61΄ Μπασόλι),

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου