Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ




Η Σταμάτα προέρχεται από νίκη εκτός έδρας επί του Αυλώνα με το ευρύ σκορ 0-5. Βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς κι εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο ισοπαλίες, μία νίκη και δύο ήττες. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο της τη Νίκη Δροσιάς, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία στον εντός έδρας αγώνα με τον Γέρακα 0-0. Εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα, ενώ βρίσκεται στην 8η θέση με 12 βαθμούς. Δύο ομάδες γειτονικές στον βαθμολογικό πίνακα, με κλειστή άμυνα και με "έφεση" στις ισοπαλίες. Τέσσερις (4) η Σταμάτα, έξι (6) η Δροσιά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Περδίκη Ι., Νίκα και ώρα 15:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Η Βουλιαγμένη με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού έσπασε την "κατάρα" και πήρε την πρώτη της νίκη στην Παλαιά Φώκαια επί του Πρωτέα με 3-2 παίρνοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο, υποδέχεται σήμερα τον 4ο βαθμολογικά Εθνικό που με σταθερά βήματα παίρνει τα παιχνίδια κι όλο ανεβαίνει προς την κορυφή. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδο του τη Λαυρεωτική με 1-0, φτάνοντας έτσι τους 17 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Βαβουράκη Σ, Βλαχόπουλο και ώρα 15:00.




ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Η Ατλαντίδα δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα από το πρωτοπόρο Κρυονέρι (2-0) κι έτσι παρέμεινε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση. Εντός έδρας έχει φέρει δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Σήμερα φιλοξενεί στην έδρα της τον Αμφιάραο που γεύτηκε την ήττα στο γήπεδο του από την Αρτέμιδα με σκορ 1-3. Παρέμεινε λοιπόν με 8 βαθμούς και στη 12η θέση. Εκτός έδρας ο Κάλαμος έχει φέρει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ




Η Αρτέμιδα πήρε το τρίποντο από τον Αμφιάραο στον Κάλαμο κι έφτιαξε ψυχολογία. Ισοφάρισε το -3 από την αφαίρεση βαθμών και συνεχίζει. Βρίσκεται στην 11η θέση με 8 βαθμούς, ενώ εντός έδρας έχει κάνει μία νίκη και τρεις ήττες. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο της τον Σαρωνικό, ο οποίος έσπασε το αήττητο με το Κορωπί χάνοντας με σκορ 0-1. Βρίσκεται στην πρώτη τριάδα με 18 βαθμούς κι εκτός έδρας είναι αήττητος μία ισοπαλία και τέσσερις νίκες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Κυριακόπουλο και ώρα 15:00.




ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΚΟΡΩΠΙ




Ο Πρωτέας είναι η μόνη ομάδα στη β΄ κατηγορία που δεν έχει πάρει νίκη. Η θεά τύχη ακόμα δεν του έχει κλείσει το μάτι. Μία ομάδα νεανική αλλά δεμένη που χαρίζει ωραίο θέαμα στους φιλάθλους, μένει μόνο το τρίποντο. Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, βρίσκεται στη 15η θέση με 4 βαθμούς. Από την άλλη το Κορωπί σταθερό στην 5η θέση με 17 βαθμούς, κατάφερε να πάρει το παιχνίδι από τον δυνατό Σαρωνικό και προχωρά ακάθεκτο, χτυπώντας όλα τα παιχνίδια. Σήμερα κατεβαίνει στην Παλαιά Φώκαια και θα επιδιώξει μία ακόμα νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Γκούβα και ώρα 15:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου