Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Αήττητοι και οι δύο με 23 βαθμούς το Κρυονέρι και 21 ο Ωρωπός. Μία μονομαχία που και οι δύο θέλουν να βγουν νικητές. Το Κρυονέρι σε περίπτωση νίκης αποκτά μία απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από τους δύο μνηστήρες της κορυφαίας τριάδας, ενώ ο Ωρωπός σε περίπτωση νίκης ανεβαίνει ξανά κορυφή. Υπάρχει λοιπόν κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Λογικό είναι το παιχνίδι να πάει στη δύναμη και το ματς να είναι κλειστό.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς Σπίθα, Μακρή και ώρα 15:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ




Ο Γέρακας με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση και προέρχεται από ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο του τον Αετό, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από τον Ωρωπό. Βρίσκεται στη 13η θέση με 7 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη, ο Γέρακας για να χτίσει ψυχολογία και το Πικέρμι για να ανακάμψει βαθμολογικά και να διώξει τον πονοκέφαλο της παραμονής στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Καστρινάκη και ώρα 15:00.



ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Η Λαυρεωτική την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από τον 4ο βαθμολογικά Εθνικό και παρέμεινε στους 10 βαθμούς και στην 9η θέση. Σήμερα υποδέχεται στην έδρα της τον Αυλώνα, που φέτος περνάει μία δύσκολη χρονιά. Και οι δύο θέλουν τη νίκη η μεν Λαυρεωτική για την βαθμολογική της ανέλιξη και ο Αυλώνας για την ψυχολογική ντόπα και την υπόθεση παραμονής.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Τσέλιο, Βουδουρη και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου