Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΣΤΑΜΑΤΑ



Η Λαυρεωτική την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και σήμερα στην έδρα της πρέπει να διεκδικήσει το πολύτιμο τρίποντο, γιατί με το διπλό που πήρε η Άρτεμις στη Δροσιά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στη 13η θέση με 21 βαθμούς. Η Σταμάτα από την άλλη προέρχεται από ισοπαλία και βρίσκεται στην 9η θέση με 26 βαθμούς ενώ είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητη με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Βουδούρη και ώρα 15:00




ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δύο από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μονομαχούν σήμερα για να αναδείξουν τον νικητή της ρεβάνς, ο πρώτος γύρος είχε λήξει 0-0, αλλά και για να έρθουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο. Το Κρυονέρι προέρχεται από νίκη και είναι έξι αγωνιστικές αήττητο με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Ο Σαρωνικός και εκείνος προέρχεται από νίκη, ενώ έχει έξι στα έξι νικηφόρα αποτελέσματα. Δυνατό παιχνίδι που προσελκύσει κόσμο. Πρόσθετο ενδιαφέρον στον αγώνα προσδίδει ότι οι δύο μονομάχοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα των έτερων μνηστήρων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Λάμπρου και βοηθούς τους Κάλλη, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου