Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΑΡΑ Η ΜΑΡΚΟ 5-0 (2-0)





Σε ρελαντί ρυθμό η Μαρκο επικράτησε του Παθιακάκη με 5-0 και συνεχίζει την ασφυκτική πίεση προς τον πρωτοπόρο Αστέρα. Μετά από ένα πρώτο δεκαπεντάλεπτο αναγνωριστικό, οι πράσινοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 15΄ με τον Πλιάγκα πετυχαίνοντας ένα γκολ από το πουθενά. Έδιωξαν οι αμυντικοί του Παθιακάκη την μπάλα, η οποία βρήκε στο σώμα του Πλιάγκα, πήρε ύψος και κατεύθυνση προς την εστία του Σπανού που είχε κάνει μερικά βήματα μακριά από τα δοκάρια του κι έτσι η μπάλα πέρασε από πάνω και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 19΄ ο Καλιαμπάκας δεχόμενος ασίστ του Χίσο πέτυχε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Παθιακάκης με τρεις αμυντικούς και με σύστημα 4-3-3 πήρε πρωτοβουλίες και πίεζε τη Μαρκο. Στο 50΄ είχαμε ένα χαμένο τετ α τετ του Χίσο, το οποίο αφύπνισε τους γηπεδούχους. Στο 63΄ ο Τσίκλος αφού τροφοδοτήθηκε από τον Αρσενίδη, έβγαλε μία σέντρα στο ύψος του πέναλτι βρίσκοντας μόνο του τον Χίσο, ο οποίος με δυνατό βολέ τίναξε τα δίχτυα του Σπανού κάνοντας το 3-0 και στο επόμενο λεπτό στο 64΄ από δεξιά αυτή τη φορά, ο Φουκαράς βρήκε τον Χίσο πάλι στο πέναλτι και αυτός απλά έσπρωξε τη μπάλα με προβολή κάνοντας το 4-0 και δύο τα προσωπικά του γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Τσίκλος στο 76΄ δεχόμενος αυτός τη σέντρα που έβγαλε από δεξιά ο Νταή και με προβολή έκανε το 5-0. Από το 85΄ η Μαρκο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποχώρησης του Τζιβίλογλου με τραυματισμό, είχαν προηγηθεί και οι τέσσερις αλλαγές.



Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Κάλλη και Πολυχρονιάδη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Νικολίτσας, Νταή, Μανωλιάς, Τσίκλος, Σόφης, Τζιβίλογλου, Πλιάγκας (72΄ Κοκαβέσης), Αρσενίδης, Καλιαμπάκας (70΄ Δανιήλ), Χίσο (68΄ Χοτζάι), Ζαραδούκας (62΄ λ.τ Φουκαράς)




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου) Σπανός, Τζάος (76΄ Κυριακούλης), Καψιόχας, Τσαϊνης, Γκάτζιος, Mangalagiu (75΄ Μπόχλος), Ανεζύρης, Κατσίγιαννης, Γεργαντώνης, Ντάσης (70΄ Παπαδόπουλος), Κατσαρίδης (50΄ Φλεντζέρης)



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου