Κυριακή 14 Απριλίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΑΝΟΙΞΗ



Η Τριγλία με νίκη πιάνει 4η θέση, έχει λοιπόν  κίνητρο και επιπλέον σήμερα  έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Από την άλλη η Άνοιξη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια ζητάει έναν-δύο βαθμούς για να ηρεμήσει. Άρα το σημερινό παιχνίδι των πρασίνων προβλέπεται να είναι κλειστού χαρακτήρος και σχεδιασμένο για ισόπαλο αποτέλεσμα, όπως ήταν και το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τσέλιο, Μπάλαγκα και ώρα 17:00.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 



Ματς κατηγορίας και για τους δύο. Δεν θα έχει ίσως αύριο αν χαθεί το αποψινό ματς ειδικά για τους γηπεδούχους. Αναμέτρηση λοιπόν από δυο ίδιες ομάδες και με τους ίδιους στόχους. Ο Παλλαυρεωτικός έρχεται από νίκη και ο γηπεδούχος από ήττα. Ο Παθιακάκης ήταν ο νικητής του πρώτου γύρου με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους  Μπουξμπάουμ, Τζαφόλια Δ. και ώρα 17:00.





ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Τοπική, γειτονική αναμέτρηση από δυο αντιπάλους με διαφορετικούς στόχους και προσανατολισμούς. Αδιάφορη βαθμολογικά η Βούλα και με το κύπελλο στο μυαλό της, υποδέχεται τον Αστέρα που ζητάει μόνο τη νίκη. Παιχνίδι υψηλού ενδιαφέροντος που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο του Άρη, ο οποίος φαντάζει αντάξιος αντίπαλος του Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν για να αποδείξουν ότι είναι άξια πρωτοπόροι. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Βάρη το είχε κερδίσει με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Κάλλη και ώρα 17:00.




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Τα Καλύβια με νίκη κλειδώνουν και μαθηματικά την παραμονή τους καθώς έχουν απέναντι τους έναν αντίπαλο που "αναγκάζεται" να παίζει με την Κ20. Ο Αγ. Στέφανος με τους νέους του προσπαθεί να κλείσει με αξιοπρέπεια τη χρονιά. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο γιατί την επόμενη αγωνιστική πηγαίνουν στη Βάρη. Ο Αγ. Στέφανος είχε πάρει με 3-0 το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Περδίκη Ι. και ώρα 17:00.




ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΜΑΡΚΟ



Η αναμέτρηση της κορυφής με την ουρά. Η Παιανία ετοιμάζει τον κορμό της επόμενης χρονιάς και δεν αναμένεται σήμερα να ζητήσει βαθμούς από την πρωτοπόρο Μαρκο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ανατροπές. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν τον ουραγό της βαθμολογίας και η σκέψη τους είναι στη Βούλα. Η Μαρκο με 5-1 ήταν νικήτρια στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τζαφόλια Β. Κουτζιακουτζίδη και ώρα 17:00.




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Ο Νικολακάκης προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη, όχι μόνο στο σκορ αλλά και σε σημασία. Εάν και σήμερα νικήσει θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για παραμονή στην κατηγορία. Ο Κεραυνός πηγαίνει στο Μενίδι εν πρώτοις για να πάρει τη ρεβάνς από το χαμένο για αυτόν παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-1) και εν δευτέροις να αποσπάσει έστω και ένα βαθμό που θα σημάνει την επίτευξη του στόχου του. Αμφίρροπο παιχνίδι που οι γηπεδούχοι καλούνται να νικήσουν αντίπαλο και άγχος.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Άννας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Χόικα και ώρα 17:00.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Αναμέτρηση από δυο μεστές ομάδες που ξέρουν να στήνονται και να δουλεύουν τις ακαδημίες τους. Ενδιαφέρον παιχνίδι ως προς το κοουτσάρισμα και την τακτική του. Παράλληλα γειτονική αναμέτρηση περισσότερο αίγλης παρά βαθμολογικής σημασίας, καθώς και οι δύο μονομάχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Ο Θησέας με νίκη παίρνει εξάποντο από τη Μάχη καθώς την είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο με 2-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή Κορωνιά και βοηθούς τους Βαβουράκη, Πολίτη και ώρα 17:00.




ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Έτερο παιχνίδι μεταξύ δύο αδιάφορο βαθμολογικά, που προέρχονται από ήττα. Ο Αχιλλέας με πλεονέκτημα έδρας θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς από το ματς του πρώτου γύρου που είχε χάσει με 2-1 στα Γλυκά Νερά. Οι λύκοι στοχεύουν όσο ψηλότερα γίνεται αλλά παράλληλα προετοιμάζονται και για την επόμενη χρονιά δουλεύοντας με μικρούς από τις ακαδημίες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Πύκνη, Μετακίδη και ώρα 17:00.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου