Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

PRE GAME B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Η Σταμάτα την προηγούμενη αγωνιστική τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας στο μεταξύ της αγώνα με τον Μαύρο Αετό με σκορ 1-1. Βρίσκεται στην 6η θέση με 10 βαθμούς και εντός έδρας είναι αήττητη με τρεις νίκες. Σήμερα υποδέχεται την αήττητη Ατλαντίδα που και εκείνη την 6η αγωνιστική έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τον Κάλαμο με τέρματα 1-1. Βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς και μαζί με την Άρτεμις διαθέτει την καλύτερη άμυνα (5 γκολ κατά). Εκτός έδρας έχει φέρει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μαραγκού, Βλαχόπουλο και ώρα 15:00.





ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ



Ο Κάλαμος προέρχεται από ισοπαλία στον εκτός έδρας αγώνα του με την Ατλαντίδα. Βρίσκεται στην 11η θέση με 6 βαθμούς και εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα, μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Οι Νικητές Ανθούσας προέρχονται από εντός έδρας ήττα με τον Πρωτέα (4-5). Βρίσκονται στην 9η θέση με 7 βαθμούς και εκτός έδρας έχουν μία ισοπαλία και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Περδίκη Ι., Σταμάτη και ώρα 15:00.





ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ



Ο Πρωτέας την 6η αγωνιστική κέρδισε τους Νικητές Ανθούσας με το αγγλικό σκορ 4-5 και βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Σήμερα φιλοξενεί στο γήπεδο του την Δόξα Άνοιξης που προέρχεται από δύο εντός έδρας συνεχόμενες αγωνιστικές.Πήρε τη νίκη επί του Εθνικού Ν. Μάκρης με σκορ 2-1. Βρίσκεται στη 2η θέση με 13 βαθμούς, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (14 γκολ υπέρ) και δεύτερη καλύτερη άμυνα (6 γκολ κατά). Εκτός έδρας είναι αήττητη με δύο νίκες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Αλεξόπουλο και ώρα 15:00.





ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Ο Νικολακάκης την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έξοδο του στον Γέρακα 1-1. Είναι αήττητος και βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (18 γκολ υπέρ) και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων 18-9. Εντός έδρας έχει δύο νίκες. Σήμερα στην Αγία Άννα υποδέχεται την Βουλιαγμένη που προέρχεται από νίκη επί του Παμπαιανικού με σκορ 3-1. Βρίσκεται στην 7η θέση με 9 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα μία ισοπαλία, μία νίκη και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Πύκνη, Σπίθα και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΓΕΡΑΚΑΣ



Η Λαυρεωτική την προηγούμενη αγωνιστική έφερε την πρώτη της ισοπαλία στον αγώνα της με τη Νίκη Δροσιάς 1-1. Βρίσκεται στη 14η θέση με 4 βαθμούς. Εντός έδρας έχει δύο ήττες. Ο Γέρακας και εκείνος προέρχεται από ισοπαλία στον εντός έδρας αγώνα με τον Νικολακάκη. Με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση. Εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Καρρα και βοηθούς τους Βιδάλη, Γκούγκαρη και ώρα 15:00.




ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ




Η Άρτεμις προέρχεται από δύο εκτός έδρας συνεχόμενες αγωνιστικές, Πήρε τη νίκη επί του ουραγού Διόνυσου με 0-2. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς και μαζί με την Ατλαντίδα διαθέτει την πρώτη καλύτερη άμυνα (5 γκολ κατά). Εντός έδρας έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Σήμερα στο γήπεδο του Γέρακα υποδέχεται την Νίκη Δροσιάς την 6η αγωνιστική έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τη Λαυρεωτική. Βρίσκεται στη 13η θέση με 5 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει τρεις ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Μακρή, Πολίτη και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου