Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ









ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ




Ματς κορυφής. Με ατού την έδρα η Ατλαντίς, υποδέχεται έναν αντίπαλο που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Και οι δύο προέρχονται από νίκες. Στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου, οι γηπεδούχοι ήταν νικητές με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κυριακόπουλο, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.





ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ





Η Βουλιαγμένη έχει να νικήσει τέσσερις αγωνιστικές, έχουν τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται τον Πρωτέα που ζητάει τη νίκη για να πάρει τη ρεβάνς και να πλησιάσει κορυφή. Δύο δυνατές ομάδες που έχουν κλειστές άμυνες. Ντέρμπι βαθμολογικού ενδιαφέροντος και για τους δύο αντιπάλους. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε βρει νικήτρια τη Βουλιαγμένη 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθού τους Χόικα και Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.






ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΣΤΑΜΑΤΑ





Κλειστή ομάδα η Δροσιά που έχει σήμερα απέναντι της έναν αντίπαλο που κοιτάζει κορυφή και περιμένει στραβοπάτημα της Ατλατνίδας. Με την προϋπόθεση όμως να περάσει σήμερα νικηφόρα από την Δροσιά. Γειτονικό ντέρμπι που θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω πορεία των δύο αντιπάλων. Στον πρώτο γύρο η Σταμάτα είχε πάρει το ματς με σκορ 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.






ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ





Ευκαιρία για τη Αρτέμιδα να παραμείνει κοντά στην κορυφή, καθώς υποδέχεται έναν αντίπαλο από τα χαμηλά σκαλιά της βαθμολογίας. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, που ήταν νικητές στον πρώτο γύρο με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Σπατών "Δ. Δημητρίου",  με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Ζήσιο Ντούρο και ώρα 15:00.





ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ





Η Λαυρεωτική σκόνταψε στην Παιανία και σήμερα υποδέχεται τον Νικολακάκη σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία και οι φιλοξενούμενοι από νίκη. Η Λαυρεωτική θα ζητήσει τη νίκη για να πάρει τη ρεβάνς του πρώτου γύρου και ανέβει βαθμολογικά, καθώς το επόμενο ματς είναι με τον Διόνυσο και ο Νικολακάκης θα επιδιώξει το τρίποντο γιατί την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Άρτεμις. Τον αγώνα του πρώτου γύρου είχε έρθει 4-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Σπίθα, Μακρή και ώρα 15:00.





ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ VS ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 




Ο Διόνυσος δεν έχει σπάσει ακόμα το ρόδι και δείχνει να είναι ο αδύναμος κρίκος της κατηγορίας. Οι Νικητές προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και σίγουρα σήμερα θα επιδιώξουν να ρεφάρουν και να επιστρέψουν στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τον αγώνα του πρώτου γύρου με σκορ 4-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Ντόστη, Γκούγκαρη και ώρα 15:00.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου