Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ










ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ






Ο Ολυμπιακός στον δεύτερο γύρο σε πέντε αγώνες έχει τρεις νίκες και δύο ήττες. Δεν έχει ισοπαλία και αυτό ίσως επιδιώξει σήμερα απέναντι σε έναν Θησέα που έχει βρει τα πατήματα του. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήταν στον δεύτερο γύρο και συνάμα έχουν πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου με 3-0. Ενδιαφέρον αγώνας από δύο αξιόμαχα σύνολα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον και βοηθούς τους και ώρα 15:00.





ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ





Κομβικό παιχνίδι για τους λύκους το σημερινό. Διότι ο Αχιλλέας παίρνει το τρίποντο λόγω Ωρωπού. Με πιθανή νίκη οι γηπεδούχοι θα παραμείνουν επικεφαλής στην καυτή πεντάδα. Από την άλλη, ο Παλλαυρεωτικός έχει Θησέα μετά και στο καπάκι Ωρωπό. Δύσκολη αναμέτρηση και για τους δύο, που έχουν διαφορετικούς στόχους φέτος. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον και βοηθούς τους και ώρα 15:00.





ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Ζητάνε τη νίκη και οι δύο για να καθαρίσουν με την παραμονή τους. Αυτό που προέχει για τους δυο αντιπάλους είναι να μην χαθεί το ματς. Η ισοπαλία βολεύει κατά έναν τρόπο. Το Κρυονέρι προέρχεται από ήττα και η Μάχη από το νικηφόρο ρεπό της. Στον μεταξύ τους αγώνα του πρώτου γύρου, η Μάχη είχε επικρατήσει με 5-0. Αμφίρροπο ματς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον και βοηθούς τους και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου