Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ ΠΟΛΛΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ














Από τον έμπειρο τερματοφύλακα της Τριγλίας Χρήστο Κύρκο, ζητήσαμε την άποψη του για το ποδόσφαιρο και τον Κορωνοϊό.



ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ




"Είναι μία πανδημία θανατηφόρα, με απίστευτη μεταδοτικότητα. Μόνο η καραντίνα μπορεί να λειτουργήσει εναντίον του μέχρι να βρεθεί το αντίδοτο του. Κι εγώ αναγκαστικά λόγω δουλειάς, βρίσκομαι στον δρόμο αλλά επιστρέφω μετά τη δουλειά απευθείας στο σπίτι. Με ψυχραιμία και με προσμονή, ελπίζουμε να περάσει όσο γίνεται ποιο γρήγορα".




ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ




"Καλώς και σωστά διεκόπη. Σκέψου εικοσιπέντε άτομα στα αποδυτήρια, τι κίνδυνος παραφυλάει. Οι οικονομικοί ποδοσφαιρικοί κολοσσοί, Ρεάλ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ κλπ έκαναν πίσω. Όμως η υγεία είναι πάνω από όλα και από όλους".




ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ




"Νομίζω πως για να τελειώσουν οι αγώνες εντός του προβλεπόμενου χρόνου, εξαρτάται από το θα ξαναρχίσουν και θα χρειαστούν Τετάρτες και Κυριακές. Πράγμα δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω με τις ομάδες της ουράς τι πρέπει να γίνει. Ίσως μπαράζ με βαθμολογία. Απόρροια της θέσης που βρίσκονται στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι θέμα ηγεσίας".



ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΗ




"Είναι πρωταθλήτρια από τον Νοέμβριο. Διαθέτει εδώ και τρία χρόνια τον ίδιο κορμό, τον ίδιο τεχνικό, την ίδια ηγεσία. Φέτος έκανε προσθήκες με ποιοτικούς παίκτες κι έτσι απέκτησε και βάθος. Ξέρεις, ο πρωταθλητής κρίνεται στη διάρκεια, αλλιώς ομάδα χωρίς βάθος κάνει επτά-οκτώ νίκες και μετά ξεφουσκώνει".




ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ




"Πολύ πιο κάτω από το περσινό. Πέρσι υπήρξαν αρκετές ομάδες κατά συνέπεια το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε βαθιά νερά. Μαρκο, Βάρη, Θησέας, Αχιλλέας, Βούλα, Κεραυνός υπήρχε υψηλός ανταγωνισμός. Και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας. 
Νομίζω ότι ο Άρης Βούλας φέτος ξεχώρισε, καθώς διαθέτει άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Έχει τον ίδιο προπονητή για δεύτερη χρονιά και διαθέτει πολυάριθμη ακαδημία. Είναι κόσμημα για την ΕΠΣΑΝΑ. Υπάρχει μεράκι στη διοίκηση και αθλητικό πνεύμα. Εισπράττεις δε, άψογη φιλοξενία στην έδρα τους που κοιτάνε να την κάνουν ομορφότερη και ποιο λειτουργική".



ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ




"Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα αν θα γίνει και πότε. Πάντως το κύπελλο είναι άλλο πράγμα. Άλλη αίγλη, άλλη ατμόσφαιρα ειδικά ο τελικός. Στο κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί. Συναντάς δε, πολλές ηχηρές εκπλήξεις, ειδικά στις πρώτες αναμετρήσεις που είναι νοκ άουτ. Οι μεγάλες ομάδες σνομπάρουν τους μικρούς και τη πατάνε. Πάνε νωρίς στο σπίτι τους".




ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ




"Ιστορικό σωματείο που εκπροσωπεί την πονεμένη Ρωμιοσύνη. Διαθέτει πολυάριθμες και ποιοτικές ακαδημίες που είναι σε θέση να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ο τεχνικός Στάθης Ασλάνογλου, διαθέτει το ποιο βαρύ βιογραφικό. Με τον πρόεδρο Χαχολάκη να είναι είκοσι χρόνια στη διοίκηση. Φέτος όμως δεν μας βγήκε η χρονιά, αν και είμαστε η μόνη ομάδα που μπορούσε να κοντράρει τη Βάρη".




ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ




"Παίζω πολλά χρόνια μπάλα και ευτύχησα να παίξω με ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου. Έχω κερδίσει πέντε τίτλους, αλλά δεν έχω σηκώσει κύπελλο αν και έχω βρεθεί σε πολλούς τελικούς. Η εμπειρία και οι γνώσεις μου είναι πολλές και ποιοτικές. Εύχομαι σε όλους ψυχραιμία, αισιοδοξία και όλα θα περάσουν".



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου