Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ Ν. ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ









Οι ποδοσφαιριστές του Θησέα Ν. Μάκρης δια στόματος του αρχηγού τους, δηλώνουν ότι ευχαριστούν το Δ.Σ του συλλόγου γιατί αν και η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική στασιμότητα, η διοίκηση στέκεται δίπλα τους.

"Ζούμε ένα πρωτόγνωρο κοινωνικό γεγονός και είμαστε τυχεροί που ίσως για πρώτη φορά ο κρατικός μηχανισμός έδειξε τα αντανακλαστικά του προστατεύοντας όλη την Ελληνική κοινωνία και αυτό φαίνεται καθημερινά. 

Αυτές τις δύσκολες μέρες το ποδόσφαιρο που είναι μέρος της ζωής μας, έρχεται σε δεύτερη μοίρα αλλά δεν παύει να είναι μέσα το μυαλό μας συνεχώς. Περιμένουμε με αγωνία ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο χώρο που όλοι εμείς λατρεύουμε και ανυπομονούμε να περάσουμε ξανά εντός των τεσσάρων γραμμών, να συνεχίσουμε να δίνουμε τις ευχάριστες μάχες του ποδοσφαίρου.

Από πλευράς μου, αλλά και των συμπαικτών μου που είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία, θεωρούμε ότι το μέλλον θα είναι ναι μεν δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε διότι γνωρίζουμε ότι έχουμε ανθρώπους άξιους που υπηρετούν το χώρο και αναφέρομαι στην οικογένεια του Θησέα Νέας Μάκρης, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, διότι αποδεικνύουν ότι ο Θησέας είναι καλοκουρδισμένη μηχανή και όταν θα έρθει η ώρα της επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων, θα λειτουργήσει σίγουρα άμεσα, γιατί ακόμη και σήμερα δεν έχει σβήσει μηχανή. Για αυτό έχουμε την υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε δημόσια και νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μέρος της ομάδας.

Κλείνοντας, να ευχηθώ Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία και καλή επάνοδο στα γήπεδα όταν αυτό κριθεί ασφαλές".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου