Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΤΑΜΑΤΑ








Όπως μας δήλωσε ο προπονητής της Σταμάτας Αργύρης Πούλος, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο των Βορείων Προαστείων, η ομάδα βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού.


"Η ομάδα έκανε έναν καλό δεύτερο γύρο, χτύπησε και πήρε ζωτικά παιχνίδια όπως με Νικολακάκη, Βουλιαγμένη, Ατλαντίδα και κέρδισε δίκαια την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Η διοίκηση του συλλόγου έχει την καλή διάθεση και την όρεξη να βοηθήσει ώστε η ομάδα να διακριθεί στο νέο πρωτάθλημα με την καινοτομία των δύο ομίλων. Σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση στον κεντρικό μας άξονα από παίκτες των γύρω περιοχών, αλλά και θα φροντίσουμε να ανανεώσουμε την συνεργασία με τα παιδιά που κέρδισαν την άνοδο. 
Ενημερώνω ότι η ομάδα θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις 3 Αυγούστου. Μπαίνουμε στην προετοιμασία με το ογδόντα τοις εκατό του ρόστερ. Το υπόλοιπο ποιοτικό είκοσι τοις εκατό, θα διαμορφωθεί εντός του χρόνου της προετοιμασίας. Αύριο η ομάδα μας θα ανακοινώσει τα φιλικά που θα δώσει για την δεύτερη φάση της προετοιμασίας". Όπως μας δήλωσε ο προπονητής της Σταμάτας Αργύρης Πούλος.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου