Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ "ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ"






Κάλεσμα στον κόσμο που αγαπάει τον  ΠΑΟ Καλυβίων, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης για το νέο Δ.Σ του σωματείου, κάνει ο απερχόμενος Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Κώστας Αποστόλου, ο οποίος ύστερα από χρόνια προσφοράς στην ομάδα, δίνει στην σκυτάλη σε νέους ανθρώπους με όρεξη και θέληση.



"Το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου γίνεται η Γ. Συνέλευση με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ στον σύλλογο. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δύσκολη συνέχεια για το μέλλον του συλλόγου μας και γενικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, λόγω ότι η πανδημία που μαστίζει την χώρα μας δημιουργεί εκτός από αβεβαιότητα, μεγάλη δυσκολία στην εισροή οικονομικών χορηγιών λόγω της κρίσης από επιχειρήσεις-επαγγελματίες της περιοχής μας. 
Εκτός αυτών, καλώ τον φίλαθλο κόσμο που αγαπάει τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ να δείξει ενδιαφέρον και να παραστεί στη Γ.Σ, ώστε να υπάρχει Νέα Διοίκηση. Πιστεύω ότι στην περιοχή μας υπάρχουν άξιοι και με θέληση παράγοντες που μπορούν να συνεχίσουν την πορεία της ομάδας μας!
Προσωπικά δεν θα είμαι υποψήφιος για το Νέο Δ.Σ. Θεωρώ ότι προσέφερα ότι μπορούσα με αγάπη για τον σύλλογο. Ήρθε ο καιρός να ασχοληθούν και νέοι άνθρωποι, αρκεί να το κάνουν με όρεξη. 
Με αθλητικούς χαιρετισμούς",

Κώστας Αποστόλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου