Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-1 (1-0)

ΠΑΟ Καλυβίων – Γιάννης Παθιακάκης 3-2 – stoplekto.gr





Ισόπαλος, αλλά χαμένο ο ΠΑΟ Καλυβίων λόγω αποβολών.
Ένα μέτριο πρώτο μέρος είχαν οι δυο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι με ένα στημένο πήγαν στα αποδυτήρια με ένα γκολ υπέρ τους.
Ο Δεμερτζής στο 23΄ με απευθείας φάουλ νίκησε τον Ψέμμα και έκανε  το 1-0.
Στο 47΄ είχαμε την αποβολή του Μαυροθαλασσίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 58΄ βγήκε και ο Χριστόπουλος λόγω τραυματισμού με αποτέλεσμα οι πράσινοι να αποδυναμωθούν αισθητά. Στο 66΄ ο Πασκαλί εξ επαφής δεν έκανε το 2-0 και στο επόμενο λεπτό ο Παθιακάκης πέτυχε την ισοφάριση. Ο Δημάτσας σούταρε, απέκρουσε ο Τσάβαρης και το ριμπάουντ πήρε ο Σιάτη πού έκανε το 1-1 στο 69΄.

Στο 73΄ αποβλήθηκε και ο Πάτσης με δεύτερη κίτρινη. Ένώ στο 82΄ με απευθείας κόκκινη, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Πλίτσης. Έτσι, οι γηπεδούχοι έμεινα με οκτώ παίκτες. Στο επόμενο λεπτό στο 83΄ αποβλήθηκε και ο τεχνικός των Καλυβίων Τζιβίλογλου. Μετά από αυτή την εξέλιξη μίλησε η ψυχή των παικτών των γηπεδούχων και συγκεκριμένα ο Τσάβαρης που κατέβασε ρολά στην κυριολεξία, έβγαλε τετ α τετ, απέκρουσε σουτ και κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του.




Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Μακρή




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Τσάβαρης, Ντούμη, Σιδέρης, Χριστόπουλος (58΄ Πλίτσης), Κετέογλου, Σύρος, Δεμερτζής (70΄ Μερκούρης), Πάτσης, Πασκάλι (77΄ Καρελιώτης), Ανδριανόπουλος (77΄ Αποστόλου), Μαυροθαλασσίτης





ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Πήδουλας (0΄ Ψέμμας), Κατσαρίδης (65΄ Κωστένογλου), Καψιόχας, Δρόσος, Λαζαρίδης, Αγγελίνας, Ανεζύρης (50΄ Σιάτη), Κατσιγιάννης, Mangalagiu, Ρόμπολας, Λιάκος (9΄ Δημάτσας)





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου