Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 5-4 πέναλτι (3-3 κ.δ)











Διαφήμιση του ποδοσφαίρου σήμερα στο γήπεδο του Κουβαρά από δύο αντιπάλους υψηλού επιπέδου. Είχαμε εναλλαγές στο σκορ, χορταστικό θέαμα σε γκολ, σασπένς, δύναμη που θύμισαν παλιές καλές μέρες του ποδοσφαίρου.

Με γκολ του Παυλάκη μόλις στο 2΄ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν οδηγοί στο σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 10΄ ο Μαγγανάς Χ. έφερε την ισοφάριση για την ομάδα του 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά στο 14΄ ο Φουκαράς ξανά έβαλε τον Θησέα μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος ήταν όλα τα λεφτά, στο 47΄ ο Βαγγέλη Ν. είχε δοκάρι για τον Κεραυνό. Στο 50΄ ο Βαγγέλης Ν. έφερε το παιχνίδι για δεύτερη φορά στα ίσια πετυχαίνοντας το 2-2  με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, στο αριστερό παράθυρο της εστίας. Στο 70΄ αυτή την φορά για την Κερατέαο  Λάπας βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, κάνοντας την ανατροπή 3-2. Δύο λεπτά αργότερα ο Πράπας ισοφάρισε σε 3-3 για τον Θησέα. Αυτό το σκορ έμελλε να ήταν το τελικό, το οποίο δεν άλλαξε στην παράταση κι έστειλε τις δυο ομάδες στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου αναδείχθηκε νικητής ο Κεραυνός με σκορ 5-4 καθώς όλες οι εκτελέσεις ήταν άπιαστες, παρότι ο Κατσιούλης φημίζεται για την ικανότητα του στα πέναλτι.
Ο Σκαλαίος απέκρουσε το πέναλτι του Τασσόπουλου και ο Κοντογιάννης με το τελευταίο εύστοχο, έδωσε μία σπουδαίο πρόκριση για την ομάδα του.


ΠΕΝΑΛΤΙ

Θησέας Μανουσάκης γκολ 0-1
Κεραυνός Κασπίρης γκολ 1-1
Θησέας Τασσόπουλο απόκρουση Σκαλαίου 1-1
Κεραυνός Λάπας γκολ 2-1
Θησέας Καραλής γκολ 2-2
Κεραυνός Μαγγανάς Χ. γκολ 3-2
Θησέας Πράπας γκολ 3-3
Κεραυνός Βαγγέλης Ν. γκολ 4-3
Θησέας Κατσιούλης γκολ 4-4
Κεραυνός Κοντογιάννης γκολ 5-4




Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Βλαχόπουλο





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:






ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Μπρότσι (105΄ Κατσίκης), Βαγγέλη Ν., Μαντζιώκας, Κοντογιάννης, Μαγγανάς Ε., Λάπας, Μαγγανάς Χ., Κασπίρης, Μαστροκώστας (103΄ Βαγγέλη Π.)





ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Μανουσάκης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Παυλάκης, Καραλής, Αζάλ (67΄ Βεϊζάι), Φουκαράς (75΄ Νικηφοράκης), Καραβατάκης, Καραγεώργος (60΄ Τσέλιος Κ.), Πράπας






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου