Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

 







ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ



Ο Σαρωνικός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα, είναι στην 5η θέση με 11 βαθμούς και εντός έδρας έχει δύο νίκες και μία ήττα με τέρματα 3-2. Και ο σημερινός του αντίπαλος ο Αχαρναϊκός προέρχεται από ήττα εκτός έδρας, ενώ ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι. Εκτός έδρας έχει τέσσερις ήττες με τέρματα 5-9.

Το ματς θα γίνει στι γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Πύκνη και ώρα 15:00.





ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ


Αναμέτρηση από δύο ομάδες που μαζεύουν βαθμούς. Το νεανικό σύνολο του Μαραθώνα έχει φέρει εντός έδρας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 5-6. Ο Αχιλλέας έχει φέρει εκτός έδρας δύο νίκες και δύο ήττες με τέρματα 6-8.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Ντόστη και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 



Ο Παλληνικός προέρχεται από ισοπαλία, είναι στην 3η θέση με 12 βαθμούς και εντός είναι αήττητος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με τέρματα 8-0. Ο Παλλαυρεωτικός προέρχεται από εντός έδρας νίκη. Με 14 βαθμούς είναι στην 3η θέση και εκτός έχει φέρει τρεις νίκες και μία ήττα με τέρματα 8-5.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Κακάνη και ώρα 15;00.





www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου