Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 






ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ


Ο Πρωτέας στην έξοδο του στην Δροσιά πήρε το τρίποντο και ανέβηκε στην 2η θέση. Έχει 16 βαθμούς και μαζί με τον Κεραυνό Κερατέας διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (4 γκολ κατά). Εντός έδρας έχει φέρει δύο νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 7-0. Ο Νικολακάκης προέρχεται από δύο συνεχοίμενες ήττες. Βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς και εκτός έδρας έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες με τέρματα 7-10.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 16:00.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


Ο Ολυμπιακός Βάρης προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία και βρίσκεται στην 3η θέση με 15 βαθμούς. Είναι αήττητος και εντός έδρας έχει τρεις νίκες με τέρματα 11-2. Σήμερα στην έδρα του υποδέχεται την νίκη Δροσιάς που προέρχεται από ήττα εντός έδρας. Με 10 βαθμούς είναι στην 6η θέση και εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και μία ήττα με τέρματα 10-2.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Γκούβα, Πύκνη και ώρα 16:00.





ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ


Η Λαυρεωτική δεν έχει ακόμα πάρει νίκη. Προέρχεται εκτός έδρας ήττα. Είναι στην 14η θέση με 3 βαθμούς. Εντός έδρας έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 5-11. Οι Νικητές Ανθούσας προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία και με 11 βαθμούς είναι στην πρώτη πεντάδα. Εκτός έδρας έχουν φέρει δύο νίκες και μια ήττα με τέρματα 3-4.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Κορωνιά Ν., Μαραγκού και ώρα 16:00.





ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 


Η Βουλιαγμένη στην έξοδο της στην Ανθούσα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και με 9 βαθμούς είναι στην 8η θέση. Εντός έδρας έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα, δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με ισοδύναμα τέρματα 5-5. Σήμερα στο σπίτι της υποδέχεται τον Ωρωπό, που την 7η αγωνιστική στον αγώνα εντός έδρας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Εκτός έδρας μία ισοπαλία και τρεις ήττες με τέρματα 2-14. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Περδίκη Ι. και ώρα 16:00.




www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου