Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 






ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ


Ο Νικολακάκης προέρχεται από τρίτη συνεχόμενη ήττα. Είναι στην 6η θέση με 10 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει δύο νίκες, μία ήττα και καμία ισοπαλία με τέρματα 6-2. Σήμερα στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό Βάρης. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη και βρίσκονται στην 3η θέση με 18 βαθμούς. Σε τέσσερις αγώνες εκτός έδρας έχουν φέρει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες με τέρματα 5-4.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Σοφιά και ώρα 15:00.




ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες. Έχουν 10 βαθμούς και είναι στην 8η θέση. Ακόμα δεν έχουν πάρει τρίποντο στην έδρα τους καθώς σε τρεις αγώνες έχουν φέρει μία ισοπαλία και δύο ήττες με τέρματα 6-8. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Με 10 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση, ισοβαθμούν με τον σημερινό τους αντίπαλο την Δροσιά και έχουν διαφορά μίας θέσης. Μαζί με τον Αυλώνα και την Λαυρεωτική διαθέτουν τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας (4) Εκτός έδρας η Βουλιαγμένη έχει φέρει δύο ήττες και μία ισοπαλία με τέρματα 2-3. Δεν έχει πέρει ακόμα νίκη εκτός. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Πολυχρονιάδη και ώρα 15;00.





www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου