Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΙ

 









Ο Νίκος Βαγγέλι ή Γιούβε όπως είναι το παρατσούκλι του είναι παίκτης του Κεραυνού, με σημαντικές βοήθειες τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Τρέχει πολύ και πιέζει. Καλός και χωρίς την μπάλα στα πόδια. Βγάζει ποδοσφαιρικό εγωισμό, που τον κάνει να δίνει μάχες εντός αγωνιστικού χώρου και να παίζει για την ομάδα (ομαδικό πνεύμα).



-Γιούβε, πες μας δυο λόγια για τον εαυτό σου.


Δίνω πάντα το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων μου στην ομάδα, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Στο επιθετικό κομμάτι θέλω να συμμετέχω βοηθώντας τους επιθετικούς μας στο τελείωμα των φάσεων. Προτιμώ δηλαδή την πάσα από το γκολ. Στο αμυντικό κομμάτι προσπαθώ να μην κάνω επικίνδυνα λάθη που θα φέρουν την ομάδα μου σε δύσκολη θέση. Θέλω ο σύλλογος μας να πετύχει τους στόχους της κι εγώ να είμαι πρωταγωνιστής αυτού του σκοπού.



-Δώσε μας μία πρώτη ματιά για τον Κεραυνό, πριν μας πεις για την φετινή πορεία του.


Από την αρχή της σεζόν είμαστε όλοι δεμένοι. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Και να μην ξεχνάμε το κυριότερο, την επιστροφή του κόσμου μας. Βλέπω στο γήπεδο άτομα που είχα να τα δω δέκα χρόνια. Γιατί είμαι γεννημένος στην Κερατέα και γνωρίζω τον κάθε φίλαθλο. Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ τόσο δέσιμο. Μέσα και έξω από το γήπεδο όλοι είμαστε ένα, με ένα στόχο και μία ευχή. Να πάει ο Κεραυνός όσο πιο ψηλά γίνεται υγιής και αστραπιαίος, όπως είναι το όνομα του. 



-Ας συνεχίσουμε με την πορεία της ομάδας.


Είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και στους 16 του κυπέλλου. Μέσα λοιπόν σε δύο στόχους που τους θέλουμε πολύ. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αποτελεσματικό. Έχουμε πετύχει εικοσιοκτώ γκολ, σε εννέα αγώνες που σημαίνει τρία γκολ ανά αγώνα και διαθέτουμε τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας τον Χρήστο Μαγγανά. Οι καλές μεταγραφές που έγιναν εκεί που είχαμε ανάγκη, έχουν συμβολή στα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα. Η δουλειά που κάνει ο γυμναστής μας Αλέξης Σακελλαρίου είναι αυτή που μας έχει δώσει απίστευτη φυσική κατάσταση με πολλά τρεξίματα. Τα αγωνιστικά πλάνα του κόουτς Γιώργου Δημητρόπουλου και οι υποδείξεις του κατά την διάρκεια των ματς, έχουν αποδειχθεί αλάνθαστα. Ο κόσμος μας στηρίζει και σε καιρούς επιδημίας ήταν μαζί μας μέσα και έξω. Επίσης, η επιστροφή στο σπίτι μας. Όλα αυτά λοιπόν και το καθένα μόνο του, είναι τα στοιχεία που έχουν φέρει αυτά τα θετικά αποτελέσματα, που μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. 



-Γιούβε, κλείνοντας την συνέντευξη μας πες μας κάτι που θα ήθελες ιδιαίτερα να τονιστεί.


Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω συμπαίκτη τον Χρήσο Κοντογιάννη. Έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, που μας βοηθάει με την πείρα και τον καλό του χαρακτήρα. Μόνο κέρδος έχεις από τέτοιες συναντήσεις. Επίσης, νοιώθω ιδιαίτερα όμορφα που έχω συμπαίκτη μου τον αδερφό μου Παναγιώτη. Έχουμε υπάρξει αντίπαλοι αλλά φέτος νιώθουμε πολύ πιο κοντά. Και οι δυο γεννηθήκαμε στην Κερατέα και από μικροί βρισκόμαστε στην ομάδα. Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα ξανά παίζοντας ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπάμε και μας λείπει.






Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου