Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

 






Η Ανακοίνωση της η διοίκηση της Δόξας Κορωπίου, για την απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων από την πολιτεία.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




            Μετά από εξάμηνη αναστολή λειτουργίας και μετά από δίμηνη μεγάλη προσπάθεια Διοίκησης και γονέων, οι αθλητές μας επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους με λαχτάρα και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς η κυβέρνηση πήρε την απόφαση τα κλείσουν τα οργανωμένα αθλητικά κέντρα και οι ακαδημίες γιατί εκεί υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του COVID-19. Ο ίδιος ο κίνδυνος δεν υπάρχει στις παιδικές ή όπου αλλού μαζεύονται τα παιδιά για να παίξουν χωρίς κανόνες, προστασία και ασφάλεια. 
           Αυτό που κάνετε είναι ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τις ερασιτεχνικές ομάδες και κυρίως για τον ψυχισμό των παιδιών μας! Με τι κουράγιο θα επιστρέψουμε -όταν και αν επιστρέψουμε-μετά από δύο καίρια χτυπήματα που μας έχετε δώσει;
            Οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά από τα ΜΜΜ, τα πλοία, τα αεροπλάνα σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν ότι βρισκόμαστε σε καιρό πανδημίας.
Είμαστε λοιπόν αυτοί που μεταφέρουμε τον ιο και όχι εκείνοι; Θέλουμε να πιστεύουμε λοιπόν ότι θα ακουστεί και η δικιά μας φωνή και θα πάρετε πίσω αυτή την παράλογη απόφαση το συντομότερο.
            Εμείς θα είμαστε εδώ κοντά στα παιδιά και στους γονείς για οτιδήποτε χρειαστούν και ευχόμαστε ότι τα γήπεδα θα γεμίσουν και πάλι με παιδικές φωνές, που τόσο αγαπούμε όλοι μας.
Καλή δύναμη σε όλους και υπομονή όσοι αντέξουμε.

Εκ μέρους της Διοίκησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου