Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

85 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

 





Ογδονταπέντε μέρες, παραμένουν άπραγοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος (3 Νοεμβρίου 2020-26 Ιανουαρίου 2021). Το ρεπορτάζ λέει: την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου το θέμα της επανεκκίνησης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα συζητηθεί από την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Υπάρχει δε, περίπτωση λόγω εντόνων ενοσχλήσεων, να συζητηθεί το θέμα και σήμερα Τρίτη 26 Ιανουρίου. Να προσπαθήσουν να βγει ένα πρόγραμμα που θα κάνει δυνατή την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Βεβαιότατα η υγεία είναι πάνω από όλους και όλα. Όμως ο αθλητισμός, είναι από μόνος του υγεία. Διεξάγεται σε ανοιχτούς χώρους και τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι όλα διαπιστευόμενα. Κανένας τυχαίος δεν εισέρχεται στον γηπεδικό χώρο. Επιπλέον όλες οι ομάδες τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο και με οικονομικό κόστός.

Ο αθλητισμός επιπλέον, είναι κομμάτι της ζωής μας. Είναι αυτός που γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο μας και δικαιούμαστε να το θέλουμε πίσω. Το κλείσιμο των γηπέδων, έγινε από γιατρούς, που δεν είναι αθλητικοί και ίσως ξέχασαν ότι η χώρα μας γέννησε τον αθλητισμό. Δεν έχει να φοβηθεί η πολιτεία τίποτα. Μην στερείτε λοιπόν, την άθληση στους νέους. Θα δημιουργηθεί ανάγκη ψυχολογικής στήριξης αυτών, με οικονομικό κόστος. Ίσως και να στραφεί η αθλούμενη νεολαία, σε άλλους χώρους πονηρούς και ανθυγιεινούς. Για αυτό λοιπόν.

Μην διώχνετε τα παιδιά από τον αθλητισμό. Πείτε μας, πότε δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Είναι ωραίο θέαμα, να περνάς έξω από ένα γήπεδο και να βλέπεις τα μάτια των παιδιών γεμάτα απορία και θλίψη, να στηρίζονται στα κάγκελα των γηπέδων; Το παιχνίδι είναι υγεία. Γιατί το απαγορεύετε; Γιατί έρχεστε σε αντίφαση με αυτά που προτείνετε;



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου