Κυριακή 9 Μαΐου 2021

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 1-1 (0-0)

 





Ο Αστέρας Βάρης και το Κερατσίνι έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο Χέρωμα Βάρης.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι με ευνοϊκό αέρα, έχουν να επιδείξουν μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Ντούλια. Στο 20΄, ο Σάμιος έκανε σέντρα σουτ από δεξιά και ο Ντούλιας προσπάθησε, χωρίς επιτυχία για λίγα εκατοστά με προβολή να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας πιο δραστήριος, ευτύχησε στο 51΄ να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Ντούλια, ο οποίος με μυτάκι πάνω στον βηματισμό του, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καρνέζη, που έδειξε να αιφνιδιάζεται. Στο 57΄ το Κερατσίνι έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο στόπερ Κορνελάτος.





 

Οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα, κυνηγούσαν ένα δεύτερο γκολ, αναπτύσσοντας επιθετική δραστηριότητα. Κόντρα στην ροή όμως του αγώνα, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Στο 77΄ ο Σαουλιάς με βολέ, έκανε το 1-1. Στο 80΄ ο Νάκας για τον Αστέρα επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Καρνέζη. Στην επιστροφή της, κέρδισε το ριμπάουντ ο Παναγόπουλος, ο οποίος ανατράπηκε κι ο διαιτητής Αλαγιάς έδειξε την άσπρη βούλα.

Το χτύπησε ο Ντούλιας ανεπιτυχώς (έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας). Εκ του αποτελέσματος μορφές του αγώνα αναδείχθηκαν οι δυο τερματοφύλακες. 



Διαιτητής του αγώνα Αλαγιάς (Δυτικής Αττικής), με βοηθούς τους Πλάκα (Δυτικής Αττικής) και Παύλο (Δυτικής Αττικής)




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νάκας (83΄ Ντάγκρας), Παναγόπουλος, Νικολακόπουλος. Δημογιάννης (83΄ Σαχσανίδης), Πράπας (61΄ Αντζέλι), Σάμιος, Καλιαμπάκας (70΄ Παπάζογλου), Γκούμας, Ντούλιας



ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Καρνέζης, Κατσίκιας, Μουσκάι, Κορνελάτος, Γεωργίου (75΄ Μπάτσι), Ροκάκης, Αγγελάκης, Σαουλιάς, Λύγκος, Μενδρινός (85΄ Λένγκα), Μιχαλάς (65΄ Στρίγγας)





Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου