Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 4-0 (4-0)

 


Το νικηφόρο σερί της Κερατέας καλά κρατεί. Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε ο Κεραυνός στο ενεργητικό του, καθώς επικράτησε με 4-0 επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας και την υποστήριξη των οπαδών τους και έφτασαν δίκαια και καθαρά στην επικράτηση επί της ομάδας του Γιάννη Μαγγίνα. Όλο το ματς ήταν το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου μπήκε δυναμικά, κάνοντας γνωστό ότι είναι το αφεντικό της σημερινής αναμέτρησης.

 Έτσι σε ένα δεκάλεπτο πέτυχε τρία γκολ. Συγκεκριμένα, στο 14΄ ο Μαγγανάς Χ. από ασίστ του αδερφού του Μαγγανά Β. έκανε το 1-0. Στο 18΄ ο Γκαρδιακός με βολέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο 25΄ σόου του Γαληνάκη, δημιούργησε και εκτέλεσε, 3-0. Το 4-0 έγινε ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με λόμπα του Μαγγανά Χ. (44΄).


Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Τσελεπίδη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος (46΄ Σκαλαίος), Γαληνάκης, Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος (60΄ Βαγγέλη Π.), Βαγγέλη Ν. (46΄ Γιαννόπουλος), Γκαρδιακός (75΄ Κρητικός Δ.), Δαρδαμάνης, Μαγγανάς Χ. (60΄ Κρητικός Α.), Μαγγανάς Β., Γκορόγιας



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Μαγγίνας) Ιωσήππου, Μαγκανάρης, Ερέκι, Κολιμάτσης, Παϊκόπουλος (15΄ λ.τ Ψαρρός), Κλωνάρης, Στίσι (70΄ Δεγαϊτας), Ασημάκης, Οσμενάι (46΄ Μαγγίνας), Σεϊτι (70΄ Πανούσης), Γενούζης 



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου