Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΜΑΡΚΟ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ 5-0 (3-0)

 



Καθολική η επικράτηση της Μαρκο στον σημερινό αγώνα που είχε αντίπαλο τον ουραγό του ομίλου της, Άγιο Ιερόθεο. Οι γηπεδούχοι είχαν στο ημίχρονο πέντε κόρνερ, από τα οποία τα τρία έγιναν γκολ, με καρμπόν φάσεις. Συγκεκριμένα στο 15΄ εκτέλεσε κόρνερ ο Νατσιόπουλος και με κεφαλιά ο Τσίκλος που είχε προωθηθεί έκανε το 1-0. Στο 21΄ πάλι κόρνερ ο Νατσιόπουλος, αυτή τη φορά κεφαλιά ο Μπέλερη 2-0 και στο 33΄ ξανά χτύπησε πάλι ο Τσίκλος, αυτή τη φορά με προβολή πάλι από κόρνερ του Νατσιόπουλου 3-0. Σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, με το καλημέρα γκολ πάλι με τον Μπέλερη 4-0 στο 48΄  με κεφαλιά από κόρνερ του Νατσιόπουλου και το κερασάκι στην τούρτα το έκανε ο Κράσι στο 80΄ με ατομική ενέργεια 5-0. Πέρασε δύο-τρεις αμυντικούς και πλάσαρε ιδανικά τον εξερχόμενο Μακρή. 


Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Δ. (Χανίων), με βοηθούς τους Τσαγανού Δ. (Δυτικής Αττικής) και Δεμερτζή Ε. (Δυτικής Αττικής)



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Σιλεβίστας) Βουτσελάς (60΄ Στρατής), Χάϊδος, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Μπέλερη, Πίκουλης, Πίκουλας, Νατσιόπουλος (65΄ Κράσι), Σουλελές (60΄ Σάκα)



ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βολανάκης) Μακρής, Μονεμβασίτης, Βεσέλι, Καρβέλης, Πρίφτης, Κοτσερίδης, Σταθακόπουλος (74΄ Φιλίππου), Ευθυμιάδης, Τσαμπουράκης, Μπιλικαϊδης (62΄ Γκόντα), Μουστάκης


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου