Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ "ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ"

 




Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Ατλαντίδας Γιάννης Κολοτούρος, μας δίνει τον ορισμό του ποδοσφαίρου μιας και φέτος κρεμάει τα παπούτσια του.

"Ήρθε και για μένα αυτή η άβολη στιγμή, καθώς τα χρόνια περνάνε γρήγορα. Φεύγω γεμάτος από το ποδόσφαιρο με όμορφες αναμνήσεις, όμορφες στιγμές, σημαντικές φιλίες και νιώθοντας πως έχω δώσει πράγματα στις ομάδες που ήμουν. Κατάφερα να κάνω, στην μέχρι τώρα πορεία μου, αυτό που είχα ονειρευτεί σαν παιδί και για αυτό νιώθω πολύ ευγνώμων. Σίγουρα δεν υπήρξαν μόνο καλές στιγμές. Αλλά αυτά που έχουν χαραχτεί περισσότερο στη μνήμη μου και αυτά που κρατάω φεύγοντας, είναι τα θετικά. Τα αρνητικά σε δυναμώνουν, σε βοηθούν να προχωρήσεις. 

Τι είναι το ποδόσφαιρο για μένα; Μεγάλη κουβέντα. Είναι πολύ διαφορετικό το να αγαπάς το ποδόσφαιρο, σε επίπεδο φιλάθλου και πολύ διαφορετικό να το υπηρετείς, να ακουμπάς το χορτάρι. Σου ορίζει τη ζωή, απαιτεί θυσίες, συγκέντρωση στον στόχο, υπομονή και επιμονή. Είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα το να υπηρετείς το ποδόσφαιρο. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ατλαντίδα και στον προπονητή Γιώργο Τσούνη, αλλά και τον πρόεδρο Ηλία Βουτούνα για αυτήν την χρονιά που περάσαμε και να ευχηθώ τα καλύτερα. Γιατί στην Ατλαντίδα γίνεται σημαντική δουλειά με τα νέα παιδιά και υπάρχει πολύ μέλλον".


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου