Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-3 (1-1)

 



Νικηφόρα τελείωσε τον πρώτο γύρο ο Κεραυνός Κερατέας καθώς επιβλήθηκε με σκορ 3-1 της Ατλαντίδας στον Γέρακα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Καπαματζιάν στο 38΄ 0-1. Αντέδρασαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα που σημείωσε στο 42΄ ο κεντρικός αμυντικός Σωτηριάδης 1-1. Στην επανάληψη μπήκαν δυνατά οι παίκτες του Κεραυνού και πέτυχαν γκολ μόλις στο 48΄ με τον Παπασπύρου 1-2. Ο ίδιος παίκτης, μετά από τέσσερα λεπτά στο 52΄, με δεύτερο δικό του γκολ κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα 1-3.

Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Κάλλη και Γκούβα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Μεσολόγγης (75΄ Χαραλαμπίδης), Πλαστατούρας (75΄ Βούτουνας), Καρακώστας Α., Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Καγιάς, Παπαδιονυσίου (66΄ Μπαλάσκας Ι.), Φλούδας, Αδαμίδης, Καρακώστας Γ., Μπουρμπούλης (82΄ Μπαλάσκας Σ.)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Καραδήμος) Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Πιέτρι, Rexho, Μπουγιούκος, Βαγγέλη Ν., Καπαματζιάν (85΄ Βαγγέλη Π.), Παπασπύρος, Σαχσανίδης (85΄ Σούλτσε), Μπουντόπουλος (53΄ Κρητικός), Σουλελές


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου