Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Κ. ΞΕΝ. ΡΟΥΣΣΗ

 



Με απόλυτη επιτυχία διενεργήθηκαν στις 2/12/2023 στην Αθήνα οι εκλογές της Ελληνικής  Αθλητιατρικής Εταιρίας  ΑΘΛΕΤΙΑ προς ανάδειξη νέου ΔΣ. Στο σύνολο των ψήφων κ σε ποσοστό 99% πρώτος εξελέγη ο κορυφαίος Αθλητίατρος-Ορθοπεδικός Χειρουργός Ξενοφώντας Ρούσσης Πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της Superleague 1 και Ειδικός επιστημονικός σύμβουλος της ιατρικής Επιτροπής τηςΕΠΟ. Δεύτερος ο Ορθοπεδικός Χειρούργος-Τραυματιολόγος Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και τ. Περιφερειάρχης Αττικής. Ακολούθησαν οι Αθλητίατροι  Χρήστος Γώγος και Χρήστος Θέος(τ. γιατρός Ολυμπιακού) ως επίσης οι Γιώργος Κουνάδης Ορθοπεδικός-Τραυματιολογος,Ελευθέριος Πρωτόπαπας Καρδιοχειρουργός Αθλητίατρος και Στέλλα Σωτηριάδη-Βλάχου Ορθοπεδικός -Τραυματιολόγος. 

Πρώτα αναπληρωματικά μέλη που θα συμμετέχουν στις εργασίες των συμβουλίων και στις επιτροπές εξελέγησαν οι Αλεξανδρόπουλος Παν/της(γιατρός του Παναθηναϊκού),Νίκος Ραζής-Κουδουνής(Γεν. Ιατρικής, Ιπποκράτειο Νοσ. Αθηνών)και Τσιούλας Πασχάλης Ορθοπεδικός Χειρουργός-Αθλητίατρος, μέλος Ιατρικής Επιτροπής της ΕΠΟ και εντεταλμένος της υγειονομικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα.

Το νέο ΔΣ της ΑΘΛΕΤΙΑ θα έλθει σε σώμα την προσεχή εβδομάδα ενώ ανακοινώθηκε η υπογραφή επίσημου πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε θέματα επιστημονικής αθλητικής-ιατρικής έρευνας και χορήγησης εργασιών σε τελειόφοιτος φοιτητές και επιστήμονες της υγείας και του αθλητισμού για την λήψη μεταπτυχιακών τίτλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου