Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-1 (1-1)

 



Ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι Κορωπί και Ατλαντίδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ουδέτερο γήπεδο του Κουβαρά. 

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέπτυξαν δραστηριότητα και στο 13΄ ο Μπουρμπούλης πάτησε περιοχή, ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξί γάμα του Καραογλάνη. Αριστοτεχνικό σε εκτέλεση τέρμα 0-1. Αφυπνίστηκαν οι γηπεδούχοι και στο 26΄ μετά από μία στημένη φάση (φάουλ), που εκτέλεσε ο Αλεξίου, βρήκε το κεφάλι του Γκίκα και αυτός με κεφαλιά τροφοδότησε τον Τρυφιάτη και ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά, παραβίασε την εστία του Μεσολόγγη 1-1. Δουλεμένη φάση στην προπόνηση, φάνηκε από τον τρόπο που στήθηκε το όλο σκηνικό. 

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Μέγα έδωσε πάθος στο Κορωπί. Η Ατλαντίδα όμως σωστά τοποθετημένη, κατάφερε να απορροφά την δραστηριότητα των τυπικά γηπεδούχων. Στο 87΄ σουτ του Τρυφιάτη μέσα στη περιοχή, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μεσολόγγης σώζοντας την εστία του από βέβαια παραβίαση. 


Διατητής του αγώνα Βλάχος Ανδ., με βοηθούς τους Γκούβα και Πύκνη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΟ ΚΟΡΩΟΠΙ 1903 (Κάτσικας) Καραογλάνης, Βεϊόγλου, Φραγκής, Μανουσάκης, Αλεξίου (65΄ Φαμέλης), Τρυφιάτης, Γκίκας, Τρούπης (65΄ Παντίδης), Kourouma, Γιάννης, Γκοτζαμάνης (46΄ Μέγας)


ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (Τσούνης) Μεσολόγγης, Παπαδιονυσίου (60΄ Κιούρκος), Καρακώστας Α., Γεωργακόπουλος, Μπαλάσκας, Καγιάς, Σιούτης, Αναστασίου, Αδαμίδης (85΄ Δελασούδας), Καρακώστας Γ., Μπουρμπούλης


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου