Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΙΣΗ

 



ΔΡΑΚΟΧΡΟΝΙΑ

Το απόλυτο φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου, έγινε η Κερατέα. Καθώς στο καθοριστικό ντέρμπι νίκησε τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι με 1-0 και τον άφησε πίσω της με 9 βαθμούς. Αήττητη απέδειξε την αγωνιστική της πληρότητα, μπαίνοντας την τελική ευθεία με εννέα αγωνιστικές να απομένουν.


ΠΑΣ... ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Οι δυο ομάδες μας Θύελλα και Βάρη πάνε καλά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η Μαρκο όμως, για πρώτη φορά, μπήκε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ελπίζουμε και θέλουμε να ανακάμψει. Οι ευχές μας είναι μαζί της. Η Κόρινθος οδηγεί την κούρσα με το +4 από την δεύτερη Ρόδο.


ΟΔΟΣ...ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η Κ-19 της Ατλαντίδας είναι για τη φετινή σεζόν η πρωταθλήτρια. Να πούμε δυο λόγια τις αναπτυξιακές ηλικίες. Είναι μία διαδικασία πολύχρονη, με συμμετοχή πολλών ατόμων, που δεν φαίνονται. Αυτοί αποτελούν το περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα παιδί σωστά. Πρέπει να χαραχθεί ένα μονοπάτι ώστε να μπορούν να μπαίνουν στην ανδρική ομάδα. Χρειάζεται υπομονή, γνώση και χρόνος. Όμως πρόταση μας, αν θέλει η Ατλαντίδα, να επιβραβεύσει την Κ-19 της, να ψάξει να βρει ένα ματς πρωταθλήματος βατό και να δώσει την ευκαιρία σε όλη την Κ-19 να αγωνιστεί σύσσωμη για ενενήντα λεπτά. Έτσι υποστηρίζεις το όραμα του παιδιού που το έχεις από οκτώ χρονών στα χέρια σου.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Σ/Κ

Το Σαββατοκύριακο κατά κανόνα είναι αγωνιστικό. Η υπόλοιπη εβδομάδα είναι αγωνιστική; Έχουμε σθένος, όρεξη να βιοποριστούμε κάνοντας έντιμο αγώνα; Να παλέψουμε ώστε να είμαστε αυτάρκεις. Να μπορείς να πας οικογενειακός έναν περίπατο στην εξοχή, μία ταβερνούλα. Δεν χρειάζονται τα πολλά λεφτά στη ζωή μας. Λίγα και τόσα όσα πρέπει. Για αυτόν το σκοπό να εργαζόμαστε.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου