Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΙΣΗ

 



21-5-0 ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ

Σε 26 αγώνες η Κερατέα έχει 21 νίκες, 5 ισοπαλίες και 0 ήττες. Τέρματα 56-15. Έχει την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Τέσσερις στροφές πριν το finish λοξοκοιτάει τα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Ενδιαφέρον υπάρχει και στην ουρά με την κόντρα τριών ομάδων ανάμεσα σε Άρτεμις, Άγιο στέφανο και Κρυονέρι. Δύο ομάδες θα πέσουν βάσει προκήρυξης εάν δεν έχουμε υποβιβασμό από την Γ΄ Εθνική.


ΜΑΡΚΟ ΑΝΑΒΑΣΗΣ

Μεγάλες βαθμολογικής σημασίας νίκες πέτυχαν και οι τρεις εκπρόσωποι μας στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Η Θύελλα παγιωμένη σε αυτή την κατηγορία, κοντά μία δεκαετία, έχει βρει τον "αέρα" της και ανεβαίνει αθόρυβα σκαλί, σκαλί. Ο Αστέρας νεοφώτιστος αλλά ενθουσιώδης και αποτελεσματικός, ακολουθεί κατά πόδας. Η Μαρκο δείχνει να συνήλθε και με τον Κωνσταντακόπουλο στο τιμόνι, πάτησε το διαχωριστικό νήμα. Επτά στροφές πριν το τερματισμό. Ευχή μας οι ομάδες να παραμείνουν και να δεχθούν και τέταρτο στην παρέα τους.


ΦΟΡΤΣΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Αθόρυβη, ουσιαστική και οργανωμένη πορεία, έχει φέτος να επιδείξει η Βουλιαγμένη που κάνει ηχηρή επάνοδο στην Α΄ κατηγορία. Σαφώς πιο σοφή από άλλες χρονιές που διεκδικούσαν άνοδο. Συμπαγής οργανισμός, που αποπνέει υγεία από την κεφαλή έως την ουρά. 


ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΣΤΙ

Δεν μπορούμε να διδαχτούμε πως να βλέπουμε ποδόσφαιρο, διότι το γνωρίζουμε εκ φύσεως το παιχνίδι. Ο φίλαθλος έχει πάντα έτοιμες λύσεις για κάθε τι που γίνεται μέσα στο γήπεδο. Γιατί απλά δεν παίζει αυτός. Φίλαθλος εστί, εκείνος που είναι κοντά στο ποδόσφαιρο και κρατάει τα μάτια του ανοιχτά. 


ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

Αν θέλεις να υπογράψεις επαγγελματικό συμβόλαιο, παίξε το παιχνίδι της πίστης. Γυμνάσου έξτρα από την προπόνηση της ομάδας και κάνε καλή διατροφή. Μελέτησε συμπεριφορά παλαιών ποδοσφαιριστών που είχαν την ίδια αγωνιστική θέση με σένα. Διδάξου από αυτούς. Και τέλος πίστεψέ το. Απλά πίστεψέ το και να είσαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθεί το όνειρο σου. Εσύ κάνε το ανθρωπίνως δυνατό και τα άλλα άστα στον Θεό. Πάντα ο κόπος αμειβόταν και και αμείβεται.


Δημήτρης Παρίσης 

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου