Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΙΣΗ

 



ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ

Επτά στροφές πριν από την αυλαία και ο Κεραυνός Κερατέας παραμένει στο +6  με έναν αγώνα λιγότερο και αήττητος. Το (έχει) να ανεβαίνει κατηγορίες αήττητος. Βαθιά ανάσα για τον Παλλαυρεωτικό και τα Γλυκά  Νερά που ανήλθαν βαθμολογικά. Σημαντικές νίκες για Ατλαντίδα και Σπάτα, που κλείδωσαν την κατηγορία. 


ΠΑΜΕ...ΜΑΡΚΟ

Ανέβηκαν σκαλοπάτια η Θύελλα και η Βάρη με το τρίποντο που πήραν από Ελλάς Σύρου και Ερμιονίδα αντίστοιχα. Τσίμπησε βαθμό και η Μαρκο στα Φιλιατρά και την επόμενη Κυριακή στο Μαρκόπουλο υποδέχεται το Μεσολόγγι. Ηρεμία και υπομονή χρειάζεται κι όχι βιασύνη. Έχουμε δρόμο ακόμα. 


ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΑΔΕΝΑΣ

Ο Γενικός Αρχηγός αποτελεί τον θυρεοειδή αδένα ενός αθλητικού οργανισμού. Μπορεί αν θέλει να κάνει την ομάδα σε ένα λεπτό ωπα. Για αυτό να ζητάτε από το πρόσωπο που θέλει τη θέση, να σας προσκομίζει βιβλιάριο ενσήμων από την θητεία του στο ποδόσφαιρο. Εάν δεν έχει να τον στέλνετε σπίτι του, απ΄ όπου ήρθε.


Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ

Το ποδοσφαιρικό μας πρωτάθλημα διεξάγεται στο μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα. Σε βρετανικό καιρό και ο φίλαθλος θέλει να βλέπει αγγλικά σκορ. Εννοούμε, πολλά γκολ. Την ντρίμπλα την χειροκροτείς και θαυμάζεις τον ντριμπλέρ. Το γκολ όμως σε πετάει από την καρέκλα σου. Το γκολ και ο αναπάντεχος ερχομός της πεθεράς στο σπίτι. Ο θεατής αφήνει την οικογενειακή του θαλπωρή, τις κοινωνικές του υποχρεώσεις για να έρθει στο γήπεδο. Είναι ο μόνος σταθερός πελάτης του αθλήματος και όπως λέει ένας (εμπορικός νόμος), ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Σεβασμός στον σωστό οπαδό γιατί είναι παίκτης. 


ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ

Μην προσπερνάτε, σηκώνοντας αδιάφορα τους ώμους σας από μία απλωμένη παλάμη. Όλοι εν δυνάμει ζητιάνοι είμαστε. Άπαντες κάτι ζητάμε να πάρουμε. Άλλος δόξα, άλλος χρήματα, άλλος απολαύσεις, άλλος σταδιοδρομία.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου