Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΙΣΗ

 



ΦΙΝΙΤΟ ΛΑ ΜΟΥΖΙΚΑ

Τελείωσε το πρωτάθλημα για την Α΄ κατηγορία. Ο Κεραυνός άξιος πρωταθλητής. Ξεκίνησε ως φαβορί και τελείωσε ως πρωταθλητής. Είχε διάρκεια, σοβαρότητα και υλικό. Συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας για τον βαθμό δυσκολίας που έδωσαν. Αποχαιρέτησαν την κατηγορία Κρυονέρι και Άρτεμις.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ

Θύελλα και Αστέρας στην πρώτη τετράδα. Ομάδες με δυνατό ρόστερ και με αξιόμαχο βάθος. Και η Μαρκο από κοντά τους. Δύσκολο πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν ομάδες ιστορικές με παραστάσεις υψηλότερων κατηγοριών. Τα πήγαν πολύ καλά και τους πρέπουν συγχαρητήρια. 


ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙ

Όταν σε ρωτήσω τι έχει η μπάλα μέσα, μην βιαστείς να μου απαντήσεις αέρα. Μην κάθεσαι απάνω της, δείξε λίγο σεβασμό. Την μπάλα πρέπει να την σέβεσαι γιατί αυτή θα σου εκπληρώσει το όνειρο σου. Συνεπώς η μπάλα δεν έχει αέρα, αλλά αξία και αξιοπρέπεια.


ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Τα μάτια των καλών ανθρώπων, των ήσυχων, των καρτερικών, των υποταγμένων στο καθήκον και στο χρέος είναι ήμερα, γλυκά και καλοσυνάτα. Μάτια ταπεινών ανθρώπων που καμαρώνουν για την συγγένεια τους. 


ΔΙΔΑΞΟΥ

Την εργασία από το μυρμήγκι, την ωφέλεια από την μέλισσα, την ελπίδα από το χελιδόνι, το χαμόγελο από το παιδί, την αθωότητα από το αρνί.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου