Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 



Δελτίο τύπου ΣΥΠΑΝΑ 


Σας καλούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 12:00 ώρα, να παρευρεθείτε στις εκλογές του Συνδέσμου μας για την ανάδειξη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ .

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ είναι επιβεβλημένο να γίνουν λόγω της υποχρεωτικής τελευταίας εναρμόνισης του καταστατικού του συνδέσμου μας με τον τελευταίο αθλητικό νόμο που ορίζει ότι οι εκλογές της Π.Ε.Π.Π ( ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ )  και των κατά τόπους Συνδέσμων θα πρέπει να γίνονται κάθε 4 χρόνια, συμπίπτοντας με την χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι εκλογές   θα διεξαχθούν στην αίθουσα Διδασκαλίας των Διαιτητών στην  Κάντζα, στην οδό ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ απέναντι από το 4ο δημοτικό σχολείο στην περιοχή ΚΑΜΠΑ, με παρουσία Δικηγόρου .

Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος ή για μέλος του Δ.Σ και της ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ θα παρακαλούσαμε να το δηλώσει με σχετικό e mail ή και τηλεφωνικά στον Γ. Γραμματέα κ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΑ 6945228713  μέχρι το ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και έως την  ώρα 12:00 π.μ. 

 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου