Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΙΣΗ

 



ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μία στροφή πριν το τέλος και ο Κεραυνός Κερατέας παραμένει αήττητος. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου διαθέτει ισχυρή μεσαία γραμμή, δυνατά άκρα, προικισμένους στόπερ και σούπερ φορμαρισμένους επιθετικούς. Το Κρυονέρι αποχαιρέτησε την κατηγορία και πλέον μένει να δούμε ποιος θα το ακολουθήσει. Η τελευταία αγωνιστική είναι άκρως ενδιαφέρουσα.


Η ΤΡΙΑΝΔΡΕΙΑ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ

Δύο στα δύο οι τρεις ομάδες μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Θύελλα και Αστέρας βρίσκονται στις παρυφές της κορυφής. Ανεβαίνει γοργά και η Μαρκο που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρόδου. 


ΔΙΔΥΜΟ...ΓΚΑΝΙΑΝ

Αγκαλιά και πλάι πλάι βαδίζουν Βουλιαγμένη και Αχιλλέας προς την Α΄ κατηγορία. Σαφώς οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Παίζουν και το απολαμβάνουν καθώς είναι πλέον χαλαρές και απολαμβάνουμε κι εμείς το θέαμα που μας χαρίζουν. 


ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ

Τι αξία έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές; Αμύθητη αξία. Γιατί αυτοί μας μύησαν στο ποδόσφαιρο. Η δικιά τους λάμψη και η ακτινοβολία μας τράβηξαν στο γήπεδο. Μας έμαθαν να παίζουμε μπάλα. Μας κληροδοτούν την ιστορία της ομάδας μας. Αυτοί είναι οι συνδετικοί κρίκοι της ποδοσφαιρικής οικογένειας και αυτοί μεταδίδουν την πολύτιμη πείρα τους στις νεότερες γενιές. Η σχέση μας απέναντι τους, αποδεικνύει την ποιότητα του χαρακτήρα μας. 


ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ

Μην κρίνεις έναν άνθρωπο από τα ρούχα που φοράει γιατί αυτά του τα έφτιαξε κάποιος ράφτης. Μην τον κρίνεις από τις ξένες γλώσσες που μιλάει γιατί και ο παπαγάλος μιλάει πολλές γλώσσες. Και τέλος μην το κρίνεις από το σπίτι που διαθέτει γιατί και οι κατσαρίδες μένουν σε βίλες. Να τον κρίνεις από το βλέμμα που έχει και από τον τρόπο που φέρεται στους συνανθρώπους του.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmai.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου