Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

 




Η διοίκηση της Ατλαντίδας ξεκινώντας τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν, ανανέωσε τη συνεργασία της με τρεις ποδοσφαιριστές από τον βασικό της κορμό. Ο λόγος για τον αρχηγό Βασίλη Σιούτη, τον μέσο Γιώργο Καρακώστα και τον επιτελικό μέσο Γεράσιμο Μπουρμπούλη.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του σωματείου:



"Ο αρχηγός του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ θα φοράει για ακόμη μια χρονιά την φανέλα της ομάδας μας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Βασίλης Σιούτης ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της ΕΠΣΑΝΑ όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξε έμπρακτα ότι αγαπάει την ομάδα όσο κανείς καθώς παρά τις εξαιρετικές προτάσεις που είχε από αρκετές ομάδες επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε η αναγνώριση εκ μέρους του προέδρου Ηλία Βούτουνα και του ΔΣ της προσφορά του στην ομάδα, αλλά και το ψυχικό δέσιμο του Βασίλη με το τεχνικό team και τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας.

Βασίλη η οικογένεια της Ατλαντίδας είναι χαρούμενη που θα σε έχουμε μαζί μας και φέτος! Σου ευχόμαστε μια όμορφη και πετυχημένη σεζόν, γεμάτη χαρές και επιτυχίες!"




"Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον πολυσύνθετο μέσο Γιώργο Καρακώστα.

Ο Γιώργος γέννημα -θρέμμα της Ακαδημίας της Ατλαντίδας αποτελεί ένα από τους αρχηγούς της ομάδας και τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι δίκαια συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων επιτελικών μέσων της ΕΠΣΑΝΑ. Είναι ίσως ο πιο επιδραστικός παίκτης στο παιχνίδι της ομάδας μας και η Διοίκηση και το τεχνικό team έβαλαν ως προτεραιότητα να συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με τη μπλε φανέλα.

Του ευχόμαστε να έχει μία καλή και ποιοτική αγωνιστική σεζόν μακριά από τραυματισμούς.!!!!"



"Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Ο 24χρονος επιτελικός μέσος συμφώνησε σε όλα και θα φοράει την φανέλα της Ατλαντίδας και τη νέα σεζόν. Ο Γεράσιμος προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ατλαντίδας καθώς είχε 7 γκολ και 10 ασίστ όντας ένας από τους MVP της ομάδας μας. Διακρίνεται για την οξυδέρκεια στην οργάνωση του παιχνιδιού και την άριστη τεχνική του κατάρτιση και ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και τη φιλοσοφία της ομάδας. Γεράσιμε καλή σεζόν με υγεία!! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου