Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

 


Επενδύει στο μέλλον ο σύλλογος του Άρη Βούλας, καθώς ενέταξε στο ρόστερ του τον 18χονο μέσο Μιχάλη Καρούλη που πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Βουλιαγμένης και πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην Α΄ κατηγορία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Οι μεταγραφές συνεχίζονται για τον Άρη Βούλας. Νέα μεταγραφή ο 18χρονος μέσος Μιχάλης Καραούλης. Στην περσινή χρονιά ήταν βασικός στην ενδεκάδα του Α.Ο. Βουλιαγμένης, όπου βοήθησε στην άνοδο της ομάδας στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Επίσης έχει αγωνιστεί και στην Κ17 του Πανιωνίου. Καλώς ήλθες Μιχάλη στην δικιά μας οικογένεια".

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ

 


Ο σύλλογος του Παλλαυρεωτικού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ και στο πλαίσιο του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας, έχει κλείσει έξι φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

"Η προετοιμασία της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2024-2025 ξεκίνησε.

Ελπίζουμε να είναι μια χρονιά γεμάτη νίκες και επιτυχίες. Σας περιμένουμε και φέτος, γιατί η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας".



ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Η ΜΑΡΚΟ

 


Σε ακόμη μία ποιοτική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της Μαρκο, καθώς έκανε δικό της και τον Κάσσα Καμάρα. Ο 32χρονος διεθνής μέσος πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚱𝚨𝚺𝚺𝚨 𝚱𝚨𝚳𝚨𝚸𝚨

Ο ΓΣ Μαρκό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κάσα Καμαρά.

Ο γεννημένος στις 22/10/1992 διεθνής ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, έχοντας ανασταλτικά καθήκοντα. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων σαράντα τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας. Γεννημένος στη Γαλλία, βρέθηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής της Τρουά, παίζοντας μέχρι και τη μεγάλη ομάδα. Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Μπουλόν, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη και την 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (2015-2016) και σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στη Super League, για λογαριασμό της ομάδας της Ξάνθης, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και τη σεζόν 2019-2020. Επιτυχημένο ήταν το πέρασμα του ακολούθως από το πρωτάθλημα της Ινδίας, όπου πήρε μέρος με τις NorthEast United FC (2020-2021) και Hyderabad FC (2021-2022). Η αγωνιστική περίοδο 2022-2023 τον βρήκε να επιστρέφει στην Ελλάδα και την Κρήτη, όπου με τα Χανιά είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ, πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ (Άγιου Νικολάου).

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Κάσσα Καμαρά θα βοηθήσει και τη Μαρκό να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. 

Τον καλωσορίζουμε στο Μαρκόπουλο και την ομάδα μας.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ Η ΜΑΡΚΟ

 



Θωρακίζει την άμυνα της η Μαρκο με νεαρό ταλαντούχο ακραίο αμυντικό, που ήρθε από τον Πανελευσινιακό. Ο λόγος για τον Στάθη Χατζημάρκο που έχει παίξει σε αναπτυξιακά τμήματα των ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚺𝚻𝚨𝚯𝚮𝚺 𝚾𝚨𝚻𝚭𝚮𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶𝚺

Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει την συμφωνία με τον Στάθη Χατζημάρκο ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της αμυντικής γραμμής και ως κεντρικός μέσος.

Γεννημένος στις 7/8/2004 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα αναπτυξιακά τμήματα της ΑΕΚ, όπου μετακινήθηκε σε ηλικία 17 χρονών στον Απόλλωνα Σμύρνης αγωνιζόμενος στα τμήματα της Κ17 και Κ19.

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε συμμετοχές και σε επίπεδο α’ ομάδας για να φτάσουμε πέρυσι όπου αγωνίστηκε στον 4ο όμιλο για λογαριασμό του Πανελευσινιακού.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Χατζημάρκο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο ΜΑΛΙΚΛΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 




Επενδύει στο μέλλον ο Παλλαυρεωτικός με την απόκτηση του Άλεξ Μαλικλάρι. Ο 18χρονος ακραίος επιθετικός, θα δώσει τρεξίματα στις πλευρές της ομάδας.


Αναλυτικά η διοίκηση του σωματείου:

"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Άλεξ Μαλικλάρι, γεννημένο το 2006, στην θέση του ακραίου επιθετικού.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και κάθε επιτυχία!"

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 


ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                    300€

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                    150€

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                      75€

ΚΥΠΕΛΛΟ


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     100€

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                      50€

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                      50€

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                        0€


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5078022777201

IBAN: GR2701720780005078022777201

Αν υπάρχουν έξοδα τραπέζης, επιλέξετε χρέωση του εντολέα.




ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΡΗΣ

 


Την Δευτέρα 12 Αυγούστου, ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, με καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης "Κων/νος Μπαγλαντζής". 

Στο διάστημα της προετοιμασίας αυτής, η ομάδα μας θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων, στις κάτωθι ημερομηνίες και με τους εξής αντιπάλους:

24/8 με Φωστήρα Ηλιούπολης

31/8 με Α.Ο ΒΥΡΩΝΑ

2/9 με Σούρμενα

8/9 με Α.Ο ΠΑΙΑΝΙΑΣ

11/9 με Πρωτέα Π. Φώκαιας

15/9 με Νέα Σμύρνη

21/9 με Δόξα Κορωπίου (εφόσον δεν υπάρχει αγώνας Κυπέλλου).

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

 



Σε τρεις ακόμη μεταγραφικές προσθήκες προσθήκες προχώρησε ο σύλλογος της Βουλιαγμένης, καθώς ενέταξε στο ρόστερ της τον κεντρώο Μάριο Μαυροθαλασσίτη, Γιάννη Παντίδη και Αντώνη Κιόρογλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο roster της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση του Α.Ο. Βουλιαγμένης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την σεζόν 2024-2025 με τους: Μάριο Μαυροθαλασσίτη, Γιάννη Παντίδη, Αντώνη Κιόρογλου. Η Διοίκηση καλωσορίζει τους αθλητές στην οικογένεια του Ομίλου μας και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς".


Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


"Η ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον "μικρό"  μεσοαμυντικό του περσινού μας ρόστερ, Δημήτρη Κυρίτση! 

Ο Δημήτρης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Κορωπί και νομίζουμε ότι η ανανέωση του στην Ομάδα μας χαροποιεί ιδιαιτέρως τον coach Nikos Kodakis μιας και υπήρξε προπονητής του στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Υποδομές από την ηλικία των 10 ετών. 

Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Ομάδας μας!"

Εκ της Διοίκησης της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


ΒΕΣΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ

 



Συνεχίζοντας τον σχεδιασμός της ομάδας για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, η διοίκηση της Μαρκο προχώρησε σε δύο ακόμα ποιοτικές μεταγραφές, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο αμυντικό Παναγιώτη Βέσι και τον 28χρονο τερματοφύλακα Κλεομένη Θεολόγη.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του σωματείου:



"𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚷𝚨𝚴𝚨𝚪𝚰𝛀𝚻𝚮𝚺 𝚩𝚬𝚺𝚰

Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βέσι ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής.

Γεννημένος στις 25/8/2003 το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον Περαμαϊκό αγωνιζόμενος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η επιλογή να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας μας έγινε με κριτήριο τις φιλοδοξίες και το κοινό όραμα που υπάρχει ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και το σύλλογο μας.

Ο Βέσι πέραν του Περαμαϊκού αγωνίστηκε στην ομάδα νέων του Ιωνικού με μεγάλη επιτυχία ενώ στα αξιοσημείωτα έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ‘μικρός’.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Βέσι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".



"𝚼𝚷𝚬𝚪𝚸𝚨𝚿𝚬 𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚱𝚲𝚬𝚶𝚳𝚬𝚴𝚮𝚺 𝚯𝚬𝚶𝚲𝚶𝚪𝚮𝚺


Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Κλεομενη Θεολόγη ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Γεννημένος στις 9/4/1996 το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Καρδίτσας ενώ λίγο αργότερα έκανε το μεγάλο βήμα και μετακινήθηκε στην ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και σε επαγγελματικό επίπεδο και συγκεκριμένα στην Superleague 2.

Ακολούθησαν οι Απόλλων Αρναίας, ΑΟ Σελλάνων, Ελευθεροχώρι Τρικάλων, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος και Περαμαϊκός.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι παραστάσεις του Μενέλαου Θεολογή είναι αρκετές αφού έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όσο και σε εκείνο της Superleague 2 μετρώντας περισσότερες από 120 συμμετοχές.

Μάλιστα ως ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει κατακτήσει μια φορά το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο.

Με την προσθήκη αυτή η ομάδα μας αποδεικνύει ότι έχει βάλει υψηλούς στόχους ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος.

Καλωσορίζουμε τον Κλεομένη Θεολόγη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

 



Σε τρεις μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η διοίκηση του Γέρακα, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον αμυντικό Φώτη Παπασωτηρίου, τον σέντερ φορ Παναγιώτη Μαργέτη και τον αμυντικό Σπύρο Ρούση.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:



"Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ τον Φώτη Παπασωτηρίου!

Έμπειρος αμυντικός μέσος που ήρθε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Φώτη, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!"



"Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ τον Παναγιώτη Μαργέτη!

Σέντερ φορ που θα προσφέρει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας μας στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Παναγιώτη, σου ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές όμορφες στιγμές & νίκες!"



"Καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας τον Σπύρο Ρούση!

Αμυντικός μέσος που θα συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας μας στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Σπύρο ,σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές και πολλές νίκες!"

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

 




Η ομάδα της Άνοιξης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας την με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουτσουπιά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Το ΔΣ του ΑΟ Άνοιξης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιώργο Κουτσουπιά. Ο Γιώργος συνεχίζει να αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας μας, και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε μαζί μας για ακόμα μία σεζόν.

Ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη από νέες επιτυχίες και σπουδαίες στιγμές.

Σταθερά και μόνο μπροστά".

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΚΟΤΣΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 



Η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Κοτσαλά και τον επιθετικό Γιώργο Πιτσικάλη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

"Χαιρόμαστε πολύ που θα σας έχουμε και φέτος στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με νίκες και επιτυχίες!"

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


"Η ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό Μίλτο Κοκαβεση! 

Ο Μίλτος εντάχθηκε στην ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο συμβάλλοντας σημαντικά στην αμυντική γραμμή της!

Ευχόμαστε στον Μίλτο υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την φανέλα της Ομάδας μας". 

Εκ της Διοίκησης της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

 


Σε δύο ακόμη ποιοτικές μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα Βάρης, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον μεσοεπιθετικό Μάριο Καραμπέτσο και τον αμυντικό Μιχάλη Αννιτσάκη.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:



"Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του Τεχνικού Διευθυντή κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον κ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ ΜΑΡΙΟ

Ο κ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ είναι μεσοεπιθετικός  και έχει αγωνιστεί στην Β΄ Εθνική στον ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970 και στην ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Καλωσορίζουμε τον ΜΑΡΙΟ στην οικογένεια μας ευχόμενοι υγεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του με το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος με νίκες και διακρίσεις!!"



 "Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του Τεχνικού Διευθυντή κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον κ. ΑΝΝΙΤΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ

Ο κ. ΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ είναι αμυντικός και έχει αγωνιστεί στον ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ και στον ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1937

Καλωσορίζουμε τον ΜΙΧΑΛΗ στην οικογένεια μας ευχόμενοι υγεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του με το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος με νίκες και διακρίσεις !!

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΟΥΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

 




Ενισχύει την άμυνα της η ομάδα της Ατλαντίδας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο Παντελή Καλούτσα, που προέρχεται από τα Γλυκάν Νερά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Παντελής Καλούτσας στον ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι γεννηθείς το 1998 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, διακρίνεται για την σοβαρότητα στο παιχνίδι του, ενώ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Κένταυρου Βριλησσίων.  

Έχει αγωνισθεί επίσης στο Χαλάνδρι, στη Μαρκό  και τα τελευταία 2 χρόνια στον ΑΟ Γλυκών Νερών. 

Παντελή σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με την ομάδα μας!!!"


Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 



Ενισχύεται ο Παλλαυρεωτικός σε ποιότητα και εμπειρία. Παίκτες υψηλής κατηγορίας, ποιοτικοί έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του Λαυρίου. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Δημήτρης Γεωργίου, επιθετικός ολκής, που θα δώσει οξύτητα στην επίθεση της ομάδας του Γιώργου Δημητρόπουλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου: 


"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Δημήτρη Γεωργίου, στην θέση του επιθετικού.

Ο Δημήτρης έχει σημαντική εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε:

Προοδευτική, Ιωνικό, Περαμαϊκό, Καραβά, Ίκαρο Καλλιθέας, Άρη Πετρούπολης, Κερατσίνι, Άρη Βούλας & Αμφιάλη.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και κάθε επιτυχία!"

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΣΥΡΟΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

 





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


"Η ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό, Θάνο Σύρο!

Ο Θάνος βοήθησε στο έπακρο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο την πορεία της Ομάδας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνίζεται και αυτή τη σεζόν με την φανέλα της ΔΟΞΑΣ. 

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές πολλές ακόμα επιτυχίες! "

Εκ της Διοίκησης της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

 




Μία στοχευμένη μεταγραφή πραγματοποίησε η Ατλαντίδα, παίρνοντας τον επιθετικό Ερρίκο Λιάκο για να την βοηθήσει στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


"Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ. Έκλεισε και ο Ερρίκος Λιάκος!!

Ο εικοσιπεντάχρονος επιθετικός αγωνίζεται με ευχέρεια στα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και διακρίνεται τόσο για την ποδοσφαιρική του ποιότητα όσο και για την μαχητικότητά του, στοιχεία που συμβαδίζουν άρρηκτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Άλλωστε ο Ερρίκος αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος για περισσότερο από πέντε χρόνια στην ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα του Παθιακάκη!!

Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και μια καλή και ποιοτική σεζόν!!! "

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 



Θωρακίζει την άμυνα του ο Παλλαυρεωτικός με την απόκτηση ενός ακραίου αμυντικού. Ο 20χρονος Λάμπρος Τσουχλαράκης με παραστάσεις επαγγελματικών κατηγοριών, θα βοηθήσει σημαντικά το αμυντικό κομμάτι της ομάδας του Λαυρίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Λάμπρο Τσουχλαράκη, γεννηθείς το 2004, στη θέση του ακραίου αμυντικού.
Ο Λάμπρος έχει εμπειρία σε Κηφισιά, Παλληνιακό και Αήττητο Σπάτων.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και κάθε επιτυχία!"


ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2024-2025

 



Ενημερώνουμε τα σωματεία ότι η  επίσημη μπάλα πρωταθλήματος και κυπέλου για την περίοδο 2024-2025 είναι η CAPELI SPORT AGE 5486 Tribeca Metro Competition Elite hybrid 5άρα (1002473) FIFA Quality.


Η Ένωση εξασφάλισε για τα σωματεία 5 δωρεάν μπάλες με την προϋπόθεση αγοράς άλλων 10 (σύνολο 15) στην προνομιακή τιμή αγοράς 15,50 +φπα.  


Οι μπάλες θα είναι διαθέσιμες από τις 29/07/2024 και η παραλαβή θα γίνεται από τα γραφεία της    Ένωσης κατόπιν συνεννόησης   με τoν κ. Δημητρίου Ιωάννη στο  τηλέφωνο 6947821071.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

 



Γρήγορα και στοχευμένα η Βουλιαγμένη ετοιμάζει το ρόστερ της για το επερχόμενο πρωτάθλημα που τη βρίσκει στην Α΄ κατηγορία. Έτσι προχώρησε σε δύο ανανεώσεις με παίκτες που ήταν στον βασικό κορμό (Κοσμάς Κοσμόπουλος και Γιώργος Μαχαίρας), αλλά προέβη σε τρεις προσθήκες, δίνοντας φρεσκάδα και εμπειρία. Ο λόγος για τους Μάριο Δανιήλ, Γιάννη Φαμέλη και Θάνο Βαμβακούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"H Διοίκηση του Α.Ο. Βουλιαγμένης θέτοντας ψηλά τον πήχη και τους στόχους της ομάδας μας, έκανε ακόμα 5 σημαντικές κινήσεις  για τον σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Αρχικά αφού ανανέωσε με 2 αθλητές μας οι οποίοι πέρυσι ανήκαν στον βασικό κορμό της επιτυχημένης μας πορείας :

Τον Κοσμά Κοσμόπουλο και τον Γιώργο Μαχαιρά

Στην συνέχεια προέβη σε συμφωνία με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές: Μάριο Δανιήλ, Γιάννη Φαμέλη και Θάνο Βαμβακούλα".


Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

29 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ




Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας μας και η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29 Ιουλίου (και ώρα 19.00') στο Γήπεδο του Κουβαρά.

Οι αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης και οι εργομετρικές εξετάσεις τους το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου (σε γκρουπ). 

Επίσης το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας είναι το εξής:

11/08 Βουλιαγμένη - Α.Ο. Σαρωνικός

18/08 Αγία Παρασκευή - Α.Ο. Σαρωνικός

21/08 Άγιος Δημήτριος - Α.Ο. Σαρωνικός

25/08 Athens Καλλιθέα Κ19 - Α.Ο. Σαρωνικός

31/08 Λαυρεωτική - Α.Ο. Σαρωνικός

01/09 Ηλυσιακός - Α.Ο. Σαρωνικός*

07/09 Χολαργός - Α.Ο. Σαρωνικός*

* Η πραγματοποίηση των δύο τελευταίων φιλικών θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις της ομάδας μας στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

 




Τον 23χρονο υψηλόσωμο αμυντικό άσσο των Γλυκών Νερών Δημήτρη Μπέλμπα που είναι άτρωτος στο ψηλό παιχνίδι, ενέταξε η Ατλαντίδα στο ρόστερ της, ενισχύοντας έτσι το αμυντικό κομμάτι της σε στημένες φάσεις. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Ο Δημήτρης Μπέλμπας στον ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός που διακρίνεται για τον δυναμισμό και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για την ομάδα μας στην αμυντική λειτουργία. Ο Δημήτρης που είναι γεννημένος το 2001 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του ΑΟ Γλυκών Νερών επί σειρά ετών.

Δημήτρη καλωσήρθες στην οικογένεια του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!!"

ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 




Ο Ευτακλής Ζυγούρης και ο Τάσος Νικολαΐδης θα είναι και φέτος στις τάξεις του Παλλαυρεωτικού. Πολύτιμα εργαλεία στην εργαλειοθήκη του Γιώργου Δημητρόπουλου. Παίκτες πρώτης κατηγορίας με εμπειρία στον χώρο και γνώστες των μυστικών του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ανακοινώνουμε την ανανέωση των: Τάσος Νικολαϊδης & Ευτακλής Ζύγουρης στην ομάδα μας.

Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με νίκες και επιτυχίες!"

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

 




Τον ταλαντούχο 20χρονο αριστερό μπακ Βασίλη Δάλλα πήρε ο Σαρωνικός από τον Αίαντα Σαλαμίνας. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


"Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Βασίλη Δάλλα!

Ο Βασίλης είναι γεννημένος το 2004, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ιωνικός με την οποία έπαιξε μέχρι την Κ19 (με συμμετοχές στις Μικτές Πειραιά και την Προεθνική Κ15) ενώ την περσινή χρονιά αγωνίσθηκε με την φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Δάλλα στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!

Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου"

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ

 



Τον έμπειρο Μπάμπη Παυλίδη κράτησε για ακόμα μία χρονιά η Μαρκο, εκτιμώντας τις υπηρεσίες του στο απερχόμενο πρωτάθλημα. Μεστός παίκτης που έχει το γκολ κι έτσι μπορεί να δίνει βαθμούς στην ομάδα των Μεσογείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"𝚶 𝚳𝚷𝚨𝚳𝚷𝚮𝚺 𝚷𝚨𝚼𝚲𝚰𝚫𝚮𝚺 𝚺𝚼𝚴𝚬𝚾𝚰𝚭𝚬𝚰 𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶

Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Μπάμπη Παυλιδη. 

Γεννημένος στις 6 Μαϊου 1991 και μετά από μια μακρά και σπουδαία καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα (Αετό Σκύδρας, Βέροια, Εοδραϊκό, Νίκη Βόλου, Αρη ,Απολλων Σμυρνης, Καλαμάτα, Προοδευτική) με περισσότερες από 110 επαγγελματικές συμμετοχές, ο Μπάμπης Παυλίδης μετακόμισε στην ομάδα μας το περσινό καλοκαίρι.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε 33 συμμετοχές σημειώνοντας παράλληλα 11 γκολ στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ για τον σύλλογο.

Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και ο αδαμάντινος χαρακτήρας είναι στοιχεία συνώνυμα της παρουσίας του στη Μαρκό όλο αυτό το διάστημα.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε την παραμονή του Μπάμπη Παυλίδη στην οικογένεια της Μαρκό και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία".

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΞΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

 




Τον 23χρονο (γενν. 2001) Βασίλη Ξενοπανάγο που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου με παραστάσεις Εθνικών κατηγοριών, ενέταξε στο στρατόπεδο του ο Αστέρας Βάρης. Στοχευμένες κινήσεις των Πολιτών που θέλουν να μπουν με πλήρες ρόστερ στην προετοιμασία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 συνεχίζεται.

Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του Τεχνικού Διευθυντή κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον κ. ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟ ΒΑΣΙΛΗ.

Ο γεννηθείς το 2001 προέρχεται από την Κ19 του ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και   έχει αγωνισθεί σε ΑΟ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ , ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑΥΡΟΥ και ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

Καλωσορίζουμε τον ΒΑΣΙΛΗ στην οικογένεια μας ευχόμενοι υγεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του με το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος με νίκες και διακρίσεις!!"


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

 



Πολύτιμες οι υπηρεσίες του Θάνου Καρακώστα στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της Ατλαντίδας, ήταν λοιπόν επόμενο να επέλθει η συμφωνία της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


"Συνεχίζει και ο Θάνος Καρακώστας στην ομάδα μας.

Ο εξαιρετικός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται στους πολυτιμότερους παίκτες της περασμένης σεζόν. Από την στιγμή που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του επιτρέπουν να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν θέμα χρόνου να συμφωνήσει με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Θάνο σου ευχόμαστε καλή και δημιουργική σεζόν!!"


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ

 



Η διοίκηση του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ σας ενημερώνει ότι η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 05/08/24 ημέρα Δευτέρα.

Τα φιλικά της ομάδας μας θα είναι τα εξης:

25/08  Α.Ο.Α-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

01/09 Α.Ο.Α -ΠΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ

04/09 Α.Ο.Α-ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ 

08/09 Α.Ο.Α-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 

16/09 Α.Ο.Α-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ

23/09 Α.Ο.Α-ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΚΙΑΣ

Για τις έδρες των φιλικών θα σας ενημερώνουμε πριν από κάθε αγώνα. Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΥΜΕ.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ Ο ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ

 




Είναι σημαντικό να ξεκινάει το ρόστερ μίας ομάδας από τον τερματοφύλακα. Αυτό πέτυχε η ομάδα του Παλλαυρεωτικού παίρνοντας τον έμπειρο γκολκίπερ Γιώργο Παπαγέλλη, γέννημα θρέμμα μεγάλων και ιστορικών ΠΑΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Γιώργο Παπαγέλλη, στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο Γιώργος έχει σημαντική εμπειρία σε Τράχωνες, Άγιο Ιερόθεο, Πανιώνιο και Εθνικό.

Ενώ ακόμα έχει αγωνισθεί σε ΑΕΚ και Πανιώνιο.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και κάθε επιτυχία!"


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

 




Ο Αστέρας Βάρης επιβραβεύει τον αγώνα των νέων παιδιών του και προχωρά στην ανανέωση της συμφωνίας του με τον νεαρό Νίκο Γκούρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κ. ΓΚΟΥΡΑ ΝΙΚΟ

Η συνεργασία επετεύχθη μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον κ. ΓΚΟΥΡΑ ΝΙΚΟ .

ΝΙΚΟ σου ευχόμαστε υγεία, διακρίσεις και νίκες με το Αστέρι στο στήθος!!"

ΕΞΤΡΕΜ ΟΛΚΗΣ Η ΜΑΡΚΟ

 




Τον Μανώλη Καλλέργη με παραστάσεις από SUPER LEAGUE και άλλων επαγγελματικών κατηγοριών έκανε δικό της η Μαρκο, για να δώσει οξύτητα στις πλαγιοκοπήσεις της αντίπαλης άμυνας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


"𝚼𝚷𝚬𝚪𝚸𝚨𝚿𝚬 𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚳𝚨𝚴𝛀𝚲𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚲𝚲𝚬𝚸𝚪𝚮𝚺

Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Καλλέργη. Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι γεννημένο στις 5/12/1990 (34 χρονων) και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες γεγονός που αποδεικνύει την σπουδαιότητα της μεταγραφής για την ομάδα μας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κοζάνη και το πρωτάθλημα της Superleague 2 όπου σε 32 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ έχοντας πολύ καλή παρουσία στο Βόρειο Όμιλο. 

Την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΠΑΕ Κηφισιά όπου τη σεζόν 2020-2021 στέφθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής ενώ τη σεζόν 2022-2023 ο Καλλέργης με τις 21 εμφανίσεις και τα 3 γκολ που πέτυχε στην Superleague 2 ήταν καταλυτικός ώστε η ομάδα του να κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην Superleague 2 και παράλληλα την ιστορική άνοδο στην Superleague. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε ΑΟ Καρδίτσας, Φωκικό Άμφισσας ενώ το 2012-2013 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού η ΠΑΕ Ατρόμητος του... χτύπησε την πόρτα και του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας. Ακολούθησαν Ιωνικός, Λαμία, Παρνασσός Αράχωβας, Διάνα Ηλιούπολης και Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας. 

Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Καλλέργη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".


ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

 



Τον έμπειρο γκολκίπερ Κωνσταντίνο Κουμή ενέταξε στο ρόστερ του ο Σαρωνικός, θέλοντας να έχει έμπειρο και καταξιωμένο κέρβερο στην εστία του που θα τον βοηθήσει στην πορεία του για την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


"Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Κουμή!

Ο Κωνσταντίνος έρχεται για να προσδώσει εμπειρία στα γκολπόστ της ομάδας μας καθώς μετράει περισσότερες από 130 συμμετοχές σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό αφού έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Ηρακλειάς, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Περαμαϊκό, Αχαρναϊκό, Ηρακλή Ψαχνών, Χαλκίδα, Προοδευτική, Φωστήρα, Θήβα, Αήττητο Σπατών, Αστέρα Ιτέας, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ενώ στην τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Θύελλα Ραφήνας.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Κουμή στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!

Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου".

ΚΑΡΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 


Ο Παλλαυρεωτικός αναγνωρίζοντας την προσφορά των Ανδριανού Μεγαλοοικονόμου, Γιώργου Παληγεώργου, Άρη Πρέντι και Νίκού Δούμα, που αποτελούσαν τα βασικά γρανάζια της μηχανής του στην περσινή σεζόν, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του. Επιβραβεύοντας έτσι την δουλειά τους.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:




"Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση του Ανδριανού Μεγαλοοικονόμου & του Γιώργου Παληγεώργου στην ομάδα μας.

Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με νίκες και επιτυχίες!"



"Άρη και Νίκο χαιρόμαστε πολύ που θα σας έχουμε και φέτος στην ομάδα μας, η συμβολή σας είναι σημαντική για εμάς.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με νίκες και επιτυχίες!"



Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 



Σπουδαία μεταγραφή και στοχευμένη πραγματοποίησε ο Παλλαυρεωτικός με την απόκτηση του Γιώργου Αράπη. Παίκτης υψηλότερης κατηγορίας, που φημίζεται για τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Η εμπειρία του και η τακτική του στο ποδόσφαιρο θα δώσουν ασφάλεια και ηρεμία στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Γιώργο Αράπη, στην θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Γιώργος έχει αγωνισθεί σε Θύελλα Ραφήνας και Άρτεμις και έρχεται με την εμπειρία του να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδα μας.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και κάθε επιτυχία!"

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

 




Επένδυση στο μέλλον κάνει ο Αστέρας Βάρης με την απόκτηση των δύο νεαρών Παντελή Γιάτρα και Στέργιο Γιαννή, δίνοντας έτσι ταχύτητα και ενθουσιασμό στο στρατόπεδο της ομάδας των Νοτίων Προαστίων.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του σωματείου:



"Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του Τεχνικού Διευθυντή κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον αμυντικό κ. ΓΙΑΤΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Ο γεννηθείς το 2003 ΠΑΝΤΕΛΗΣ αποκτήθηκε από τον ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

Καλωσορίζουμε τον ΠΑΝΤΕΛΗ στην οικογένεια μας ευχόμενοι υγεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του με νίκες και διακρίσεις !!"



"Ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 συνεχίζεται.

Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του Τεχνικού Διευθυντή κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον μεσοεπιθετικό κ. ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΙΑΝΝΗ

Ο γεννηθείς το 2004 ΣΤΕΡΓΙΟΣ έχει αγωνισθεί σε ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ , ΑΟ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Καλωσορίζουμε τον ΣΤΕΡΓΙΟ στην οικογένεια μας ευχόμενοι υγεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του με νίκες και διακρίσεις !!"



Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 



Ένα βέλος ενέταξε στο ρόστερ του ο Παλλαυρεωτικός. Ταχύτατος και με πλαγιοκοπήσεις από τα άκρα της επίθεσης, είναι το φόρτε του Τζόι Σεΐτι. Με παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών, σίγουρα θα δώσει λύσεις στην δημιουργία αλλά και στο τελείωμα των φάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Τζόι Σειτι, στην θέση του ακραίου επιθετικού.

Ο Τζόι έχει τεράστια εμπειρία σε Γ’ Εθνική και στην Α’ΕΠΣΑΝΑ.

Ενώ ακόμα έχει αγωνισθεί σε Αστέρα Ιτέας, Σαντορίνη, Δίστομο, Κεραυνό Κερατέας, Αήττητος Σπατών, Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και κάθε επιτυχία!"