Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

ΒΕΣΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ

 



Συνεχίζοντας τον σχεδιασμός της ομάδας για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, η διοίκηση της Μαρκο προχώρησε σε δύο ακόμα ποιοτικές μεταγραφές, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο αμυντικό Παναγιώτη Βέσι και τον 28χρονο τερματοφύλακα Κλεομένη Θεολόγη.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του σωματείου:



"𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚷𝚨𝚴𝚨𝚪𝚰𝛀𝚻𝚮𝚺 𝚩𝚬𝚺𝚰

Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βέσι ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής.

Γεννημένος στις 25/8/2003 το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον Περαμαϊκό αγωνιζόμενος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η επιλογή να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας μας έγινε με κριτήριο τις φιλοδοξίες και το κοινό όραμα που υπάρχει ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και το σύλλογο μας.

Ο Βέσι πέραν του Περαμαϊκού αγωνίστηκε στην ομάδα νέων του Ιωνικού με μεγάλη επιτυχία ενώ στα αξιοσημείωτα έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ‘μικρός’.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Βέσι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".



"𝚼𝚷𝚬𝚪𝚸𝚨𝚿𝚬 𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚱𝚲𝚬𝚶𝚳𝚬𝚴𝚮𝚺 𝚯𝚬𝚶𝚲𝚶𝚪𝚮𝚺


Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Κλεομενη Θεολόγη ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Γεννημένος στις 9/4/1996 το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Καρδίτσας ενώ λίγο αργότερα έκανε το μεγάλο βήμα και μετακινήθηκε στην ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και σε επαγγελματικό επίπεδο και συγκεκριμένα στην Superleague 2.

Ακολούθησαν οι Απόλλων Αρναίας, ΑΟ Σελλάνων, Ελευθεροχώρι Τρικάλων, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος και Περαμαϊκός.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι παραστάσεις του Μενέλαου Θεολογή είναι αρκετές αφού έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όσο και σε εκείνο της Superleague 2 μετρώντας περισσότερες από 120 συμμετοχές.

Μάλιστα ως ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει κατακτήσει μια φορά το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο.

Με την προσθήκη αυτή η ομάδα μας αποδεικνύει ότι έχει βάλει υψηλούς στόχους ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος.

Καλωσορίζουμε τον Κλεομένη Θεολόγη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου