Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ... ΕΛΠΙΔΑΣ




ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ + ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ =ΕΛΠΙΔΑ
          1891                           1977                  2017







Ένα άγιο πρότζεκτ σχεδίαζαν από τον περασμένο Αύγουστο οι παλαίμαχοι των Γλυκών Νερών για να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο "Ελπίδα" που βοηθάει τα παιδάκια με καρκίνο. Σε αυτή τη προσπάθεια τους ήρθαν σε βοήθεια οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα. Παιδιά και αυτοί του πόνου και του γιατί, όπως ακριβώς και τα αγγελούδια που από το χάραμα της ζωής τους παλεύουν για αυτήν με ένα μελαγχολικό βλέμμα και μια παραπονιάρικη έκφραση στο προσωπάκι τους. Στο γήπεδο λοιπόν των Γλυκών Νερών έγινε φιλικός αγώνας με εισιτήριο. Ο κόσμο συνέδραμε και κατάθεσε τον όβολο του από το υστέρημα του πλέον.



ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ



Παρούσα η Δημοτική Αρχή έδωσε έτσι επισημότητα και κύρος στην αθλητική πράξη των παλαιμάχων. Η διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών διέθεσε το γήπεδο. Η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ έδωσε τρεις εν ενεργεία διαιτητές. Παρούσα και η "Ελπίδα" με δύο γυναικεία μέλη από το ΔΣ της.


ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ







Πριν την έναρξη δόθηκαν πλακέτες σε πρόσωπα που είναι πάντα χορηγοί σε τέτοιου είδους κοινωφελείς σκοπούς και έγιναν σύντομες ομιλίες για τον σκοπό της σύναξης.


ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ



Το παιχνίδι έληξε 3-2 υπέρ των Γλυκών Νερών. Η σύνθεση του Απόλλωνα ήταν:

Χαμουζάς, Μπάκας, Αργυρίου, Εμμανουήλ, Χατζής, Πικιλίδης, Αρδίζογλου, Ροπόκης, Λέλος, Αλέξης, Αθανασιάδης. Συμμετείχαν: Σκούρας, Μπόντζος, Βαλίδης, Κόκκινος, Μπουτσικάρης, Μποτσάκος, Ζουμπαντόπουλος, Λουκάς, Γεωργάρας.


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ:



Βερβέρης, Λογοθέτης, Τζάζας, Γκουλής, Τσούκης, Κολοβός, Πέππας, Δημητρόπουλος, Σιόμος, Κουνελάκης, Λουκάς. Συμμετείχαν: Στάμου, Μισινέζης Τ., Σαμουρέλης, Αναστασόπουλος, Μισινέζης Δ., Αγγελάκος, Γραμμανίδης, Δριλάκης, Νικολόπουλος, Τράμπας, Δεσποτίδης, Πατουράκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:


Μετακίδης, Βουδούρης, Γκανέτσος




ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (Πρόεδρος παλαίμαχωνΓλυκών Νερών)


"Ευχαριστούμε τον σύλλογο "Ελπίδα" που μας έδωσε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τον σκοπό μας να βοηθήσουμε τα μικρά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο". 






ΕΛΕΝΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ (Γ. Γραμματεάς του ΔΣ "Ελπίδα")


"Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους αθλητές που σήκωσαν απόψε ψηλά τη σημαία της ανθρωπιάς".



ΒΑΛΗΛΗΣ (Αντιδήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών)


"Μπράβο στους αθλητές και των δυο ομάδων. Είμαστε υπόχρεοι ως κοινωνία απέναντι τους".


ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗΣ (Πρόεδρος παλαίμαχων Απόλλωνα)


"Νιώθουμε συγκίνηση για τέτοιου είδους αγώνες με φιλανθρωπικό σκοπό. Να δίνει κουράγιο και δύναμη ο θεός σε όλους όσους βοηθούν να γίνονται τέτοιες συναντήσεις".


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΑΣ (Φίλαθλος από το Περιστέρι)


"Ήρθα από το Περιστέρι να δω τους γεροντάδες του Απόλλωνα και να τους σφίξω το χέρι γιατί έγιναν από μεγάλοι παίκτες μεγάλα παιδιά, με ψυχούλα. Να 'ναι καλά πάντα".



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ (Αθλόραμα)



"Το να ζει κανείς το οφείλει στον θεό, το πως όμως ζει το οφείλει στον εαυτό του. Ο τρόπος ζωής σου δίνει αξία και σε κάνει ξεχωριστό. Οφείλουμε σεβασμό σε όσους έχουν αξία. Αυτό είπαν οι παλαίμαχοι με την παρουσία τους".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Κώστας Χρόνης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου