Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ









ΜΑΡΚΟ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα του οποίου το περιμένουν πολλοί. Ενισχυμένη πρόσφατα η Μαρκο, αλλά χωρίς Σάντρια και ίσως με δύο ακόμα εκτός, υποδέχεται τα πρωτοπόρα Γλυκά Νερά που θα επιδιώξουν τη νίκη γιατί όποιο άλλο αποτέλεσμα, θα τα ρίξει από την κορυφή. Μια συνάντηση που και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους κυνηγούν τη νίκη. Έμπειροι προπονητές που ξέρουν να στήνουν ομάδες και να παίρνουν αποτέλεσμα. Η Μαρκο πηγαίνει στην Παλλήνη την επόμενη αγωνιστική και τα Γλυκά Νερά υποδέχονται τη Βάρη. Ένας επιπρόσθετος λόγος να μην χάσουν έδαφος οι σημερινοί μονομάχοι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Καραθανάση και ώρα 16:00.




ΚΑΛΥΒΙΑ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Τα Καλύβια πατούν γερά στο χορτάρι και ελπίζουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα που δείχνει ότι κάτι δεν της βγαίνει. Έχει ομάδα καλή, ψηλά-δυνατά κορμιά, αλλά δεν παίρνει αποτέλεσμα. Σε αυτό το παιχνίδι ζητά ανάκαμψη, την οποία τα Καλύβια δεν είναι διατεθειμένα να τη δώσουν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Καλυβίων, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Μανάλη και ώρα 16:00.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS  ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Και για τους δυο η ευκαιρία να ξελασπώσουν παίρνοντας τη νίκη σ΄ αυτή τη συνάντηση. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη και προέρχονται από τρία ατυχή συνεχόμενα αποτελέσματα. Ο Θησέας δεν έχει ακόμη σπάσει το ρόδι κι έχει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τρία παιχνίδια.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Χριστόπουλο, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 16:00.



ΑΝΟΙΞΗ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Συνάντηση αμφίρροπη. Η φορμαρισμένη Άνοιξη με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον Κεραυνό που δείχνει ότι ανακάμπτει. Παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Κυριακόπουλο και ώρα 16:00.



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΚΟΡΩΠΙ



Τοπικό ντέρμπι. Ο Άρης πήρε τη μεγάλη νίκη-διπλό στην Ανθούσα και θέλει αυτή την νίκη για να κάνει το εξάποντο και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά βαθμολογικά. Οι Κορωπιώτες ζητούν κι αυτοί τη νίκη με τη σειρά τους, γιατί θα μείνουν  πίσω σε περίπτωση ήττας και έχουν άλλο ένα ματς εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική. Νίκη με μισό γκολ και για τους δυο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Ρούντο, Γκόντα και ώρα 16:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου