Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ









Σε όλα τα ματς, όλων των κατηγοριών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων εις μνήμην των θυμάτων των πλημμυρών της Δυτικής Αττικής.

 Στα παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας είχαμε τρεις άσσους, τρία χ και δύο διπλά. Σκορ της ημέρας το 4-2 στο  ματς Μπογιάτι-Άνοιξη. Συνολικά μπήκαν 24 γκολ.

Ημέρα Θησέα η 10η αγωνιστική. Έσπασε το ρόδι και για πρώτη φορά βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίστοιχα για πρώτη φορά πέρασε την επικίνδυνη ζώνη η Μάχη.

Έσπασε το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που είχε ο Αγ. Στέφανος στην έδρα του, μετά  τη νίκη του επί της Άνοιξης,

Με τον βαθμό που τσίμπησαν τα Καλύβια στα Γλυκά Νερά, έριξαν την τοπική ομάδα από την κορυφή. Παραμένει αήττητη η Βάρη. Μόνη της στο ρετιρέ η Παλλήνη. Για τρίτη συνεχή φορά χάνει το Κορωπί που έχει να γευτεί τη νίκη από την  5η αγωνιστική. Τρία στα τρία η Κερατέα και πάτησε την 3η θέση συγκατοικώντας με Άνοιξη και Βάρη.


Καλύτερη επίθεση της κατηγορίας η Παλλήνη με 22 γκολ υπέρ.

Καλύτερη άμυνα η Βάρη με 5 γκολ παθητικό.

Χειρότερη επίθεση της κατηγορίας το Κορωπί με 7 γκολ υπέρ.

Χειρότερη άμυνα της κατηγορίας η Λαυρεωτική με 22 γκολ παθητικό.



Για 360΄ κρατά ανέπαφη την εστία του ο Μαρινάκης (δεν υπολογίζονται οι αγώνες Κυπέλλου).

MVP της αγωνιστικής ο Παναγιώτης Μιναδάκης του Θησέα Ν. Μάκρης. Ο 21χρονος (1996) πέτυχε ένα γκολ, έδωσε δύο ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την πρώτη της νίκη και να αφήσει πίσω της τη ζώνη πυρός.



ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ




Ωραίο γήπεδο και φιλόξενο του Σαρωνικού, με μικροφωνική εγκατάσταση που ανακοινώνει τις συνθέσεις των ομάδων και διασκεδάζει με άσματα τους φιλάθλους. Πολλές γυναικείες παρουσίες και μικρά παιδιά. Στις κερκίδες του Σαρωνικού είδαμε του προπονητές Βασιλακόπουλο και Μακροδημήτρη και αρκετά άτομα από την Κερατέα. Ευχαριστούμε το παρατηρητή αγώνος Χρήστο Ανδρεόπουλο και τον αγαπητό φίλο και μέλος του Δ.Σ του Σαρωνικού Μιχάλη Φατσή, για τη διευκόλυνση στο έργο μας.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:





ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ   "ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ"




"Ήρθαμε ισόπαλοι 2-2 με τον Άρη Βούλας σε ένα ματς που μπορούσαμε να είχαμε βάλει έξι γκολ. Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Μεγάλη απώλεια για μας η απουσία λόγω τραυματισμού του Πιτσούνη. Είναι το βαρόμετρο της ομάδας μας".




ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ   "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"





"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες μου σε προπονήσεις και αγώνες. Η προθυμία τους, η υπακοή τους και η εφαρμογή  των εντολών αρχίζουν να φέρνουν καρπούς. Για πρώτη φορά είμαστε στην 3η θέση στο -5 από την πρωτοπόρο Παλλήνη και στο -3 από τα δεύτερα Γλυκά Νερά".




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argy





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου