Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-2 (0-0)





Ματσάρα στην Ανθούσα όπου οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο επιδιώκοντας τη νίκη. Το πρώτο μέρος ήταν  μοιρασμένο με εκατέρωθεν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το δεύτερο ημίχρονο έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή. Τα Γλυκά Νερά ευτύχησαν στο 53΄ με στημένη φάση να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Μια απίστευτη εκτέλεση φάουλ από τον Μπέντα έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Τσούκα που δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Ισοφάρισε στο 72΄ο Σιούτης φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. 

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχα πει τον τελευταίο λόγο. Στο 87΄ ο πεσμένος στο έδαφος Χίσο μπόρεσε με διαγώνιο σουτ να παραβιάσει την εστία του Τσούκα για δεύτερη φορά, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Στο 35΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αλεξίου για τα Γλυκά Νερά.

Διαιτητής της συνάντησης Μανιώτης, με βοηθούς τους Κάλλη και Βιτσεντζάτο


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
 


Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Τσούκας, Καλφακάκος (58΄Καρακώστας), Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Μαυράκης, Δριλάκης, Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος, Παπιδάκης (83΄Κάτσι)



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας (80΄Μπουγατσιάς), Γεωργακάς, Βάρδας, Αλεξίου, Κλωνάρης, Ρέκα (46΄Στίσι), Χίσο (90΄Νάνος), Λαναράς (83΄Γάσπαρης)

Το ρεπορτάζ είναι του Νίκου Κοντογιάννη
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου