Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΜΑΡΚΟ



Δύσκολο απόγευμα για τη Μαρκο, που αν το εμπόδιο του Ολυμπιακού το ξεπεράσει νικηφόρα, τότε θα μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στο τούνελ που την περιμένει. Το Μπογιάτι έχει τρεις αγωνιστικές να  νικήσει και σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει. Αμφίρροπο ματς που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Ολυμπιακός. Έξτρα κίνητρο για τους πράσινους η ρεβάνς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στέφανου, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Χριστόπουλο και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ




Νίκη και μόνο νίκη και για τους δυο για διαφορετικούς λόγους. Πρωταθλητισμός και για τους δυο. Η Λαυρεωτική έχει ξεκινήσει ένα δύσκολο πρόγραμμα και η Παλλήνη είναι το δεύτερο δύσκολο εμπόδιο. Η διαφορά δυναμικότητας του ρόστερ και στην ψυχολογία είναι εμφανής.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου «Γ. Ραφιάς», με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Σοφιά και ώρα 15:00.



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Γειτονικό ντέρμπι, πιο πολύ για τον Θησέα που καίγεται για βαθμούς. Κομβικό ματς για τον γηπεδούχο γιατί μετά από αυτό θα αντιμετωπίσει όλους κατά σειρά τους άμεσους ανταγωνιστές του για την παραμονή. Η Μάχη ξέφυγε τον κίνδυνο, όμως έχει δύσκολη συνέχεια και θα επιδιώξει τουλάχιστον να μην χάσει. Κέρδος της το χι και ότι ήθελε προκύψει. Από αυτό το παιχνίδι ο Θησέας πρέπει να κάνει επανεκκίνηση, όσο υπάρχει χρόνος.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Ο Κεραυνός έχει πέντε αγωνιστικές να κερδίσει και έχει τιμωρημένο και τον Τσίκλο. Όμως έχει εύκολη συνέχεια. Το παιχνίδι με τα Καλύβια αν το κερδίσει, θα του δώσει ψυχολογία και την ευκαιρία να επανέλθει. Οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αν πάρουν το αποτέλεσμα θα γράψουν ιστορία. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με βοηθούς τους Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Γουρνιά, Γκόντα και ώρα 15:00.


ΚΟΡΩΠΙ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Ο Παθιακάκης έχει τρεις αγωνιστικές να κερδίσει. Το Κορωπί την μοναδική για φέτος νίκη την έχει πετύχει επί του σημερινού του αντιπάλου. Όμως έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Δύσκολα να επανέλθει. Προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι για τη νίκη λόγω ψυχολογίας και ποιοτικότερου ρόστερ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Καραθανάση, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου