Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1-2 (1-0)






Μεγάλη μπάλα ο ΠΑΟ Καλυβίων που μπόρεσε κι έκανε ολική ανατροπή του σκορ και πήρε μια νίκη τα δύο τρίτα της πρόκρισης, επί μίας Θύελλας η οποία δεν περίμενε ότι ο ΠΑΟ Καλυβίων θα την κοιτούσε στα μάτια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σένε στο 20΄ που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε ριζικά τη σύνθεση και τον προσανατολισμό της ομάδας ο Χριστοφιλέας, βάζοντας τρεις επιθετικούς στη θέση τριών κεντρώων παικτών. Έτσι τα Καλύβια με φουλ επίθεση πίεσαν ψηλά τους γηπεδούχους και αυτή η επιθετική τους δραστηριότητα απέφερε καρπούς. Στο 70΄ο Μπότης έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1 και στο 89΄ ο νεαρός Πασκάλι με ένα απίστευτο σλάλομ έκανε την ολική ανατροπή του σκορ πετυχαίνοντας το 1-2 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του για την ρεβάνς του δεύτερου παιχνιδιού στα Καλύβια.



Διαιτητής του αγώνα Μανιώτης, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Τζαφόλια Β.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλιόπουλος) Κατσικάτσος, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης (74΄Μέγας), Sadiku, Σουλτανίδης (88' Καραπάνος), Χαρακτίδης, Ντόσκας, Σένε, Δημητρίου (66΄ Ζέκιο), Μπουντάκης (66' Παπατσαράκης)




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλέας) Ντάλλας, Καραγιάννης, Πασκάλι, Ντούνης, Κετέογλου, Ντίνος (65΄Οικονομίδης Δ.), Χαρίσης, Πάτσης (60' Οικονομίδης Α.), Μπότης, Κάιδος (70΄ Μπρόντζι), Αναστόπουλος



ΕΙΠΕ



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ "ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ"





"Η Θύελλα είναι Θύελλα υπολογίσιμος και ποιοτικός αντίπαλος. Εμείς σήμερα πήραμε αποτέλεσμα που σίγουρα μας δίνει προβάδισμα για τη ρεβάνς. Τα παιδιά έπαιξαν χωρίς άγχος και ελεύθερα κατέθεσαν την ψυχή τους με αποτέλεσμα να πάρουμε μια σημαντική νίκη με ανατροπή του σκορ. Η συνέχεια απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα γιατί  ο αντίπαλος είναι δυνατός και ποιοτικός'. 



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου