Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΡΚΟ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-0 (2-0)


Σημαντικό προβάδισμα για τη Μαρκο






Με προίκα το 2-0 η Μαρκο σε δεκαπέντε μέρες πηγαίνει στην Παλλήνη, όπου θα υπερασπιστεί το σκορ του αποψινού πρώτου ημιτελικού παιχνιδιού. Δυνατό παιχνίδι αλλά σε αθλητικά πλαίσια που το μαρτυρούν και οι οκτώ (8) κάρτες του Ζαχαρόπουλου (7 κίτρινες και 1 κόκκινη), από δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Η Μαρκο είχε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος όπου ευτύχησε να σημειώσει δύο γκολ, ένα στο 15΄ κι ένα στα χασομέρια του πρώτου μέρους 45΄+2΄. Μπήκε δυνατά και με δύο στημένα πήρε μια μεγάλη νίκη κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση.




Οι πράσινοι έλεγχαν το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ, μέχρι το σημείο της αποβολής του τερματοφύλακας τους Κύρκου (64΄απευθείας κόκκινη). Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος του καταλόγισε πρόθεση στην επαφή της μπάλας με το χέρι του.
Οι κίτρινοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή πίεζαν, χωρίς όμως να καρποφορήσει η επιθετική τους δραστηριότητα. Έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ήταν και το τελικό της συνάντησης.





Τα γκολ, στο 15΄ κεφαλιά του Δημητρακόπουλου από κόρνερ του Δημογιάννη, μπήκε στα δίχτυα αφού πρώτα προηγήθηκε δοκάρι (δοκάρι και μέσα), στο 45΄+2΄ο Σαντριά έγραψε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (τράβηγμα εντός περιοχής).
Στο 64΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κύρκος για την Μαρκο.

Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια Δ.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Δημητρακόπουλος, Διακρούσης, Κοσμάς (90΄Πάντου), Ρεντζής, Δημογιάννης, Μάτι (65΄Κακαγιάς), Γκαβασιάδης (83΄Λάπας), Σάντρια (80΄Σιδέρης), Μασκλαβάνος



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Τσιτοφώτος (90΄Κούνας), Αρκούδας, Ανδρίκος (46΄Μπίτιλης), Κολοτούρος, Ελ Γκαμάλ, Σταύρου (84΄Βλάχος), Σάμιος, Καλιαμπάκας, Γεωργουδάκης, Ματσάδες (46΄Μαλάι)



ΕΙΠΕ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ "ΉΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ"



"Δίκαιη η νίκη μας απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο. Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος που εκτός από τα  δύο γκολ, μπορούσαμε και άλλα δύο. Το σημερινό παιχνίδι θα το χαρακτήριζα ως το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού. Πηγαίνουμε στην Παλλήνη με ένα καλό σκορ, αλλά θέλει προσοχή, ταπεινότητα και σοβαρότητα γιατί ο αντίπαλος είναι δυνατός και ποιοτικός".



Ρεπορτάζ γηπέδου Νίκου Κοντογιάννη
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου